vahida368 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام و خسته نباشید در ارسال مطلب و در قسمت تنظیمات توضیحات کلی آخرین قسمت " پیوند منبع مطلب" هست یه سری از مطالب ارسالی من با کمی ویرایش کپی از ویکی پدیا هست لازم در قسمت " پیوند منبع مطلب " لینک بذارم یا نه؟ در سئو چقدر تاثیر میذاره؟ http://www.havadaran.info/ تصویر پیوست کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 93 اگر پیوند بزارید در سئو تاثیر خاصی نمیزاره البته اگر وب سایت منبع معتبر باشد فقط یک لینک به اون سایت داده شده که شاید در سئوی اون سایت تاثیر داشته باشه. اگر لینک بزارید به قانون کپی رایت احترام گذاشته اید. همین. 1 واکنش ها : behnoushnorouzi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnoushnorouzi 4 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) اگر پیوند بزارید در سئو تاثیر خاصی نمیزاره البته اگر وب سایت منبع معتبر باشد فقط یک لینک به اون سایت داده شده که شاید در سئوی اون سایت تاثیر داشته باشه. اگر لینک بزارید به قانون کپی رایت احترام گذاشته اید. همین. در تکمیل صحبت های دوستمون باید بگم اگر تغییرات شما به اندازه باشه که از نظر گوگل شما کپی مطالب نکرده باشید وگرنه حتما جریمه خواهید شد . اگر مطالب کپی است حتما منبع آن را ذکر بفرمایید. ویرایش شده فروردین 93 توسط behnoushnorouzi 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahida368 0 ارسال شده در فروردین 93 تشکر از پاسخ دوستان منبع را در لینک منبع کپی کنم یا در پایین صفحه بنویسم که از کجا گرفته شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر