me64 4 ارسال شده در فروردین 93 سلام دارم یه قالب واسه یادگیری درست میکنم که فایلش رو براتون پیوست کردم. اگه یه نگاه به فایل css بندازید میبینید که من یه منو با css درست کردم ولی وقتی از این قالب در جوملا استفاده میکنم همان منوی پیشفرض جوملا رو نشون میده در ضمن از جوملا 2.5 استفاده میکنم دانلود قالب - 1.7 MB نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در فروردین 93 وقت بخیر منظور شما از منوی پیشفرض جوملا آیتم های منو می باشد ؟! چون بنده نگاهی کردم مشکلی نداشت قالبتون اگر آیتم های منوی شما مال پیشفرض جوملا می باشد خوب باید ماژول منویی که تعریف کرده اید رو به منوی اضافه شده خودتون تخصیص بدید تا آیتم هایی که خودتان در منوی جدید پنل مدیریت وارد کرده اید نمایش دهد موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در فروردین 93 وقت بخیر منظور شما از منوی پیشفرض جوملا آیتم های منو می باشد ؟! چون بنده نگاهی کردم مشکلی نداشت قالبتون اگر آیتم های منوی شما مال پیشفرض جوملا می باشد خوب باید ماژول منویی که تعریف کرده اید رو به منوی اضافه شده خودتون تخصیص بدید تا آیتم هایی که خودتان در منوی جدید پنل مدیریت وارد کرده اید نمایش دهد موفق باشید منظورتون اینه در بخش مدیریت ماژول در جوملا موقعیت نمایش ماژول رو برای منوی اصلی روی "menu" تنظیم کردم. یا اینکه از نو در جوملا به غیر از منوی اصلی منوی دیگری بسازم و اون رو در موقعیت نمایش ماژول روی "menu" تنظیم کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در تنظیمات ماژول منو برای گزینه "انتخاب منو" هر منویی که انتخاب کنید آیتمهای منوی آن منو در سایت نمایش داده خواهد شد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در تنظیمات ماژول منو برای گزینه "انتخاب منو" هر منویی که انتخاب کنید آیتمهای منوی آن منو در سایت نمایش داده خواهد شد موفق و پیروز باشید یا حق من که از ماژول استفاده نمیکنم. تو Css دارم میگم که منوها رو چطور نمایش دهد ولی عمل نمیکنه در واقع اعمال نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر