vakilmodafe 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام وقتی از قسمت کامپوننت هوشمند ،گزینه فهرست رو می زنم تا آدرس های مطالب سایت رو برای ایندکس شدن لیست کنه این پیام خطا میاد : ایراد در بارگذاری کامپوننت: com_contact, 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام از بسته خام جوملا پوشه های com_contact را بردارید ( هم از روت و هم از داخل administrator ) و جایگزین کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) این کار رو کردم درست نشد. الان وقتی وارد قسمت جستجو هم میشم این پیام میاد: Warning: require_once(/home2/....../public_html/administrator/components/com_huruhelpdesk/helpers/head.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/............../public_html/plugins/search/search_huru/search_huru.php on line 11 ویرایش شده فروردین 93 توسط vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام افزونه huruhelpdesk رو بطور کامل حذف کنید و آخرین نسخه اون رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vakilmodafe 0 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) ممنونم رو نصب کردم اما وقتی از قسمت کامپوننت ها روش کلیلک میکنم پیام زیر میاد:huruhelpdesk Fatal error: Call to a member function redirect() on a non-object in /home2/........./public_html/administrator/components/com_huruhelpdesk /huruhelpdesk.php on line 13 .......................................................... اما در قسمت جستجوی پیشرفته همچنان پیام خطای زیر میاد: ایراد در بارگذاری کامپوننت: com_contact, 1 ویرایش شده فروردین 93 توسط vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام اون خطا که مربوط به باگ خود افزونه میشه و باید آخرین نسخه افزونه رو نصب کنید که البته اگر سایت سازنده این مورد رو برطرف کرده باشه در مورد اون متن قرمز هم به مدیریت پلاگینها برید و پلاگین "جستجو هوشمند - تماس ها" را غیرفعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : vakilmodafe نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر