dp1_2010 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام من با جوملای 2.5.19 کار میکنم میخواستم که index.php رو از آخر لینک سایتم حذف کنم در ضمن من دارم در لوکال کار میکنم . لطفا من رو راهنمایی کنید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در فروردین 93 سلام وقت بخیر برای اینکار باید در بخش تنظیمات سایت بخش seo استفاده از آپاچی mod_rewrite را فعال نمایید دقت به راهنمایی موجود در صفحه برای تغییر نام هم بکنید موفق و پیروز باشید 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و dp1_2010 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dp1_2010 0 ارسال شده در فروردین 93 من این کار رو کردم ولی صفحاتم به غیر از صفحه اول دیگر باز نمی شود و در توضیحات دیگر خوندم که باید اسم فایل htaccess را به htaccess . تغییر بدم ولی در ویندوز این امکان پذیر نیست چون htaccess. یک پسوند است .و پبغام میدهد که این فایل باید شامل اسم باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام برای تغییر نام فایل htaccess در لوکال کافیست پست شماره 5 تاپیک زیر را ببینید http://forum.joomina.ir/topic/16783-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-htaccess/#entry83354 موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : dp1_2010 و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dp1_2010 0 ارسال شده در فروردین 93 خیلی خیلی ممنونم انجام شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhalvaee 7 ارسال شده در دی 93 سلام اقا من تغیر دادم htacceess و تنظیمات سئو را هم همه را روی گزینه بلی قرار دادم ولی الان رو لینکام که کلیک میکنم ادرس در ادرس بار تغیر میکند ولی همان صفحه اول باز میشود ولی منوها درست کار میکند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 93 درود بر شما فکر کنم درست htaccessرا اکی نکردید دقت کنید دوتا htaccess در هاست وجود دارد . یکی خالی هست که خود هاست می سازد و دیگری همان htaccess مورد نظر است شما باید اون خالی را پاک کنید و سپس ان یکی اصلی را تغییر نام بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر