salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در نظر داشته باشید که دایرکت ادمین هست نه سی پنل . دوستان برای خارج کردن پوشه های TMP , LOG , فایل configuration از دست رسی عمومی ، یه پوشه ساختم بیرون از محدوده ی public_html حالا برای آدرس دهی مشکل دارم . دوستان فقط لطف کنید طریقه ی ادرس دهی و بگین سپاسگزارم . آدرس سایتم اینه rizehnews.ir نام کاربری من در دایرکت ادمین ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در فروردین 93 وقت بخیر فکر کنم قرار دادن لوکیشن فولدرهاست به طور عادی در دایرکت ادمین باید به اینگونه باشد ali = "یوزرنیم دایرکت ادمین" rizehnews.ir = "آدرس سایت می باشد" /home/ali/domains/rizehnews.ir/public_html/log -- حال اگر بیرون پوشه پابلیک اچ تی ام ال این دو پوشه را قرار داده اید خوب فولدر آدرس دهی پابلیک رو پاک و یا تغییر دهید موفق و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 هر کاری کردم درست نشد که نشد . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در فروردین 93 هر کاری کردم درست نشد که نشد . http://forum.joomina.ir/topic/25354-%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/ 1 واکنش ها : امیررضاتهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 مرسی آقا تیرداد ام اول اینکه من پوشه ها را بیرو ن /public_html انتقال دادم ... بعدش کنترل پنلم دایرکت ادمین هست . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ امکانش هست به خاطر هاست باشه یا نه چون هر ادرسی دادم درست نشد . چقدر این دایرکت ادمین بدرد نخور هست .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) امکانش هست به خاطر هاست باشه یا نه چون هر ادرسی دادم درست نشد . چقدر این دایرکت ادمین بدرد نخور هست .... بله . شاید جوری config شده باشد که دسترسی به پوشه های بالاتر ازpublic_html انجام پذیر نباشد. یکبار کوشش کنید با یک دایرکتوری درون public_html این کار را انجام دهید اگر درست بود . سپس ببرید بالاتر از public_html . اگر کامیاب نبودید با پشتیبانی گفتگو کنید ویرایش شده فروردین 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 بله . شاید جوری config شده باشد که دسترسی به پوشه های بالاتر ازpublic_html انجام پذیر نباشد. یکبار کوشش کنید با یک دایرکتوری درون public_html این کار را انجام دهید اگر درست بود . سپس ببرید بالاتر از public_html . اگر کامیاب نبودید با پشتیبانی گفتگو کنید آقا تیرداد این کار و هم کردم اما متاسفانه درست نشد ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) آقا تیرداد این کار و هم کردم اما متاسفانه درست نشد ... خواهشمندم گویا پاسخ دهید! تا بتوانیم چالش را بیابیم. آیا درون public_html درست بود ؟ یا زمانی که بالاتر بردید چالش به وجود آمد. اگر درون public هم چالش پابرجا بود گمان می کنم گره در کار شما باشد و نشانی را درست نمی گذارید. نشانی پیشفرض را بگذارید ببینید آیا کار می کند ؟ ویرایش شده فروردین 93 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 خواهشمندم گویا پاسخ دهید! تا بتوانیم چالش را بیابیم. آیا درون public_html درست بود ؟ یا زمانی که بالاتر بردید چالش به وجود آمد. اگر درون public هم چالش پابرجا بود گمان می کنم گره در کار شما باشد و نشانی را درست نمی گذارید. نشانی پیشفرض را بگذارید ببینید آیا کار می کند ؟ public_html درون این پوشه است اما هر کاری کردم باز سایتم خطا داره نمی دونم مشکل از چی هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام آموزش زیر را ببینید . مشابه همین رو تو دایرکت ادمین هم میتونید انجام بدید http://www.joominahost.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7.html موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر