salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستان فایل configuration سایتم و سرغ هم ندارم ، چون تازگی هاستم عوض کردم و کنترل پنلش دایرکت ادمین هست و زیاد آشنایی به دیتابیس در دایرکت ادمین ندارم . کسی می تونه این فایل و برام بنویسه . منظورم برای خود سایتم . چون بسته ی نصبی جوملا دارم اما نمی دونم چرا هر کاری می کنم بخش دیتابیس و نام کاربری و پسوردش مشکل دارم . خیلی ضروریه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در فروردین 93 به نام خدا سلام وقت بخیر دوست عزیز منظور شما رو اینطور متوجه شدم که فایل کانفیگ جوملاتون پاک شده حالا نیاز به اون فایل دارید ! خوب برای داشتن فایل کانفیگ کافی ست یک جوملا که به ورژن جوملای روی هاست بخوره را روی لوکال (رایانه خودتون) نصب کنید و فایل کانفیگ بدست آمده را جایگزن و اطلاعات دیتابیس و یوزر را تغییر دهید. - اگر این مشکل شما نبود و میخواهید هاست خود را از سی پنل به دایرکت ادمین انتقال دهید که کافی است از تمامی فایل هاتون به علاوه دیتابیس یک بک آپ و یا پشتیبان بگیرید و آنها را جا به جا کنید و فایل کانفینگ رو هم به اطلاعات دایرکت ادمین تغییر دهید امیدوارم مشکلتون حل شده باشه موفق و پیروز باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام دقت کنید وقتی وارد فایل منیجر در دایرکت ادمین میشید ممکنه به دلیل تعداد بالای فایلها و پوشه ها ، صفحه بندی ایجاد شده باشه و فایل کانفیگ در صفحات بعدی قرار گرفته باشه اگر سایتتون بالا میاد و فایل رو نمیبینید احتمال وجود صفحه بندی زیاده که ممکنه متوجهش نشده باشید اگر باز هم فایل وجود نداشت میتونید از روت بسته خام جوملای تیم جومینــــــا ، فایل configuration.php-dist را بردارید و تغییر نام بدید و محتوای آن را مطابق نیازتون تکمیل کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 با سلام دقت کنید وقتی وارد فایل منیجر در دایرکت ادمین میشید ممکنه به دلیل تعداد بالای فایلها و پوشه ها ، صفحه بندی ایجاد شده باشه و فایل کانفیگ در صفحات بعدی قرار گرفته باشه اگر سایتتون بالا میاد و فایل رو نمیبینید احتمال وجود صفحه بندی زیاده که ممکنه متوجهش نشده باشید اگر باز هم فایل وجود نداشت میتونید از روت بسته خام جوملای تیم جومینــــــا ، فایل configuration.php-dist را بردارید و تغییر نام بدید و محتوای آن را مطابق نیازتون تکمیل کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون به خاطر پاسخ اما الان سه روزه ، هرچه مطالعه کردم هر راهی رفتم نشد که نشد . نمی دونم مشکل از چی هست فایل و دارم اطلاعات درست هم می دم اما نمی دونم چرا درست نمی شه... اینم خطا Table '........_joomi.lkdgy_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `lkdgy_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('fro2rlivo38d0snhc7u96h50d1', 0, '1397659153') نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام این خطا چه موقع رخ میده ؟ قبل از نصب کامل جوملا یا بعد از نصب کامل جوملا ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 با سلام این خطا چه موقع رخ میده ؟ قبل از نصب کامل جوملا یا بعد از نصب کامل جوملا ؟ موفق و پیروز باشید یا حق من هاستم و عوض کردم از سی پنل اومدم دایرکت ادمین حالا که سایت و باز می کنم این خطا رو می ده .... تو سی پنل مشکل نداشتم اما%2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام تو دیتابیستون ببینید جدولی به نام session دارید یا نه اگر بود آن را Empty کنید و اگر نبود میتوانید این جدول را از دیتابیس جوملای دیگری بردارید و تو دیتابیستون ایمپورت کنید و پیشوند جدول را هم مطابق پیشوند سایر جداولتون ست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 جناب مصطفی متاسفانه این همه اطلاعات متاسفانه دارم ... کار دیگه ای نمی شه کرد .... زیاد به ساختن جدول و دیتابیس آشنا نیستم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام راجع به مباحث کار با دیتابیس و phpmyadmin و ... داخل نت آموزش هست . سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 با سلام راجع به مباحث کار با دیتابیس و phpmyadmin و ... داخل نت آموزش هست . سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق متاسفانه مثل اینکه این مشکل حل شدنی نیست نمی دونم چرا تو سی پنل مشکلی نداشتم حتی اطلاعات هاستم و به مدیران دو تا از انجمن های جوملا که خیلی .... هم دارند دادم اما مثل اینکه نتونستن مشکلم و حل کنند . نمی دونم چرا ؟ حتی یه نفر هم نگفته مشکل سایتت چی هست ؟ تقریبا الان شده دو هفته اما حیف ؟ مثل اینکه مهندسین هم نتونستند این مشکل و حل کنند چه برسه به من که سطح دانشم توی جوملا خیلی کمه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در صورت تمایل اطلاعات ورود به کنترل پنل هاست + ورود به مدیریت جوملاتون + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید ، در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 سلاماطلاعات ارسال شدند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام مشکلاتتون مرتفع گردید ! جزئیات نحوه رفع مشکل به پیام خصوصی شما ارسال گردید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در فروردین 93 خسته نباشید سپاسگزارم .... موفق و موید باشید ممنون که سر انجام انجمن جومــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــینا مشکلم و بعد از یه مدت طولانی مرتفع کرد . 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر