yasser360 1 ارسال شده در فروردین 93 سلام.در صفحه اصلی سایت آدرس زیربدون اینکه هیچ گونه دستی بهش زده شده باشه و یا تغییری درش ایجاد بشه ناگهان ارور زیر بوجود اومده و سایت بالا نمیاد.ممنون میشم راهنمایی کنید تا علت این ارور رو متوجه بشم و اینکه چطور میتونم حلش کنم. Can't find file: './drab_site/yuo2d_session.frm' (errno: 13) SQL=INSERT INTO `yuo2d_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('ubl297oofnucc8vhlb2tuekvp0', 0, '1397204373') http://www.dr-abbasi.com/ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ممنون میشم در صورت امکان دوستان نگاهی به مشکل من بندازن ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ سلام دوستان.به خدا الان نزدیک یک ماهه که این ارور خستم کرده.از دوستان اگه کسی مایل به کمک برای حل این مشکله حاضرم هزینشو هم پرداخت کنم.ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام ابتدا یکبار دیتابیستون رو Repair کنید اگر مشکل حل نشد با استفاده از روش آزمون و خطا یکی یکی افزونه هاتون رو غیرفعال کنید و تست کنید با قالب دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : yasser360 و رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasser360 1 ارسال شده در فروردین 93 ممنون از لطف و توجهتون.به ادمین جوملا هم دسترسی ندارم که افزونه ها رو غیر فعال کنم.با ریپیر هم مشکل حل نمیشه.اگه از دوستان کسی قبول می کنه مشکل رو حل کنه من آمادگی پرداخت هزینشو دارم بازم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در فروردین 93 سلام اطلاعات هاستتون + لینک این تاپیک رو پیام خصوصی بفرستید تا موارد رو تست کنم 1 واکنش ها : yasser360 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر