lived 3 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستانچطور میشه یک ماژول رو از یک بسته نصبی برداشت و در جوملا های دیگه نصب کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در فروردین 93 معمولا اگر در فولدر ماژول ها، ماژول مربوطه رو پیدا کنید و از فولدر language هم فایل زبان ماژول رو یپدا کنید و در فولدر بالا بریزید... حالا این فولدر رو زیپ کنید و مثل سایر ماژول ها نصب کنید .... من در خیلی از موارد جواب گرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 93 معمولا اگر در فولدر ماژول ها، ماژول مربوطه رو پیدا کنید و از فولدر language هم فایل زبان ماژول رو یپدا کنید و در فولدر بالا بریزید... حالا این فولدر رو زیپ کنید و مثل سایر ماژول ها نصب کنید .... من در خیلی از موارد جواب گرفتم این روشی که شما میگید رو من تاحالا تست نکردم ولی بعضی از ماژول ها خیلی از فایل هاشون رو از جایی دیگه میخونند و اگر این طور استخراج بشند فکر کنم در سایت جدید به مشکل بربخورند البته یک بار تست کردن ضرر نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر