pesi 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام و خسته نباشید دوستان و همکاران عزیز من چند وقتی بود فکر می کردم هاست امنیتش رو برده بالا و با یک بار اشتباه زدن پسورد ورود به مدیریت جوملا آی پی رو بلاک میکنه و با درخواست باز کردن آی پی اونا رفع بلاک میکردن چند بار که شد گیر دادم بهشون گفتن که از جوملای شماست امنیت خودش په و اون رو درست کنید . اما من نمیدونم چیکارش کنم با یه بار اشتباه زدن پسورد آی پی من بلاک میشه و هاست راست میگه برای اون نیست چون با وردپرس که کار می کنیم مشکلی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در فروردین 93 سلام و خسته نباشید دوستان و همکاران عزیز من چند وقتی بود فکر می کردم هاست امنیتش رو برده بالا و با یک بار اشتباه زدن پسورد ورود به مدیریت جوملا آی پی رو بلاک میکنه و با درخواست باز کردن آی پی اونا رفع بلاک میکردن چند بار که شد گیر دادم بهشون گفتن که از جوملای شماست امنیت خودش په و اون رو درست کنید . اما من نمیدونم چیکارش کنم با یه بار اشتباه زدن پسورد آی پی من بلاک میشه و هاست راست میگه برای اون نیست چون با وردپرس که کار می کنیم مشکلی نداره رو سایتتون سیستم امنیتی نصب کردید ؟؟ مثل آر اس فایروال؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر