alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 93 سلام من دوتا سایت جدا جوملایی دارم .یکی تبلیغاته و دیگری دانلودی . میخواستم ببینم میشه من قسمتی از سایت تبلیغاتی رو مثلا جدیدترین آگهی که در جایگاه left قالب قرار داره رو در جوملای دانلودی فراخوانی کنم به طوری که هر وقت تبلیغات جدیدی در سایت تبلیغات ایجاد شد و در قسمت جدیدترین آگهی نمایش داده شد در سایت دانلودی هم نمایش داده بشه . ایا افزونه یا کدی داره برای این کار ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در فروردین 93 درود بر شما باید از iframe استفاده کنید اما یک مشکلی هست شما باید تبیغات خود را در هر دو سایت با iframe استفاده کنید و متن یا بنر خود را در یک مطلب قرار دهید و در هر دو iframe فراخوانی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در فروردین 93 متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید . ببینید این سایت تبلیغاتیم هست njiran.ir/ads که میخوام جدیدترین آگهی ها به همین شکل در قسمتی از این http://njiran.ir/news/ سایت قرار بدم . بیشتر توضیح بدید منون یشم ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ اساتید و دوستان منو دریابید و راهنمائیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر