shahinbufaluo 1 ارسال شده در فروردین 93 سلام دوستان من از سایتم یک بک آپ گرفتم با کامپوننت Akeeba Backup حالا چند تا از تب های سایتم و موقعیت های قالب سایتم حذف شدن من چطور میتونم از اون بک آپ استفاده کنم ؟ آیا اصلا میشه اون بک آپ رو نصب کرد چطوری ؟ ممنون میشم جواب بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 93 خب پس از گرفتن بک آپ با آکیبا برای دریافت ان میتوانید وارد خود کامپوننت شوید و به قسمت مدریت فایل های پشتیبانی بروید سپس از اونجا فایل را دریافت کرده و میتوانید آن را نصب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahinbufaluo 1 ارسال شده در فروردین 93 دریافت کردم حالا چطور دوباره نصب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 93 فایلتون باید زیپ باشه درسته؟ اون رو در هاست اکسترکت کنید. و شروع به نصب کردن کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahinbufaluo 1 ارسال شده در فروردین 93 نه پسوند فایم jpa است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 93 چرا با فرمت jpa پشتیبانی گرفتید؟ الان که گذشت ولی از این به بعد برای راحتی کار خودتون هم که شده در تنظیمات فرمت جهت پشتیبان گیری رو روی زیپ قرار بدید. خب حالا به مدیریت فایل های پشتیبانی بروید و تیک فایل بک آپ گرفته شده رو زده و گزینه بازیابی رو انتخاب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahinbufaluo 1 ارسال شده در فروردین 93 نتونستم بازگردانی رو پیدا کنم اینم مدیریت کامپوننت بک آپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) عرض کردم به مدیریت فایل های پشتیبانی برید نه مدیریت کامپوننت اگر پیدا نکردید عکس بگیرید و قرار بدید ویرایش شده فروردین 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر