pari-sh 0 ارسال شده در فروردین 93 هدر سایتم ارتفاع 400px با بکگراند مشکی دارد و شامل لوگو، منو و اسلایدر است می خواهم در بقیه صفحه های سایت که ماژول اسلایدر را حذف می کنم ارتفاع هدر 200px شود که فضای خالی مربوط به اسلایدر در قسمت هدر نمایش داده نشود . ممنون میشم منو راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در فروردین 93 یعنی میخوایید هدر در یه صفحه 400px باشه در صفاحات دیگه 200px? مثلا من میخوام هدر در صفحه اصلی 200 باشه(ارتفاعش)در صفحه دیگه 300 باشه و درصفحه دیگه 400 باشه و در ما بقی صفحات 100 باشه خوب من میام ارتفاع هدر رو در فایل css قالب برابر 100 قرار میدم تا در حالت کلی اندازه هدر بصورت پیش فرض 100 باشه خوب در مرحله بعد میریم برای تنظیم هدر های استثنا(400 و300و200) برای تنظیم ارتفاع هدر در صفحه اصلی باید به منو صفحه اصلی بروید و در قسمت تنظیمات منو به "انتخاب های نمایش صفحه" بروید و در قسمت "کلاس صفحه" یک کلاس به صفحه اختصاص بدیدذ مثلا"_salam" بعد با استفاده از فایرباگ .... ارتفاع هدر رو روی 400 تننظیم کن برای بقیه صفحات هم همینظور عمل کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام روش دیگر آنست که ، شما اونجایی که در css خاصیت زیر را وارد کردید height: 400px; بصورت زیر ویرایش کنید height: auto; موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pari-sh 0 ارسال شده در فروردین 93 ممنون از راهنماییتون ، انجام دادم ولی مشکلم حل نشده ( هدر سایتم چون بکگراند دارد نمیشه ارتفاعش را auto قرار دهم ، در قسمت کلاس صفحه هم یک کلاس به صفحه اختصاص دادم ولی چه چوری خصوصیات این کلاس رو برای یک صفحه خاص بدون فایرباگ تعیین کنم.) ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر