heroesofnewerth 0 ارسال شده در فروردین 93 با سلام خدمت همه اساتید محتزمیه سوال دارممن دارم با جوملا 2.5 کار می کنم و کلا سایت را روی لوکال طراحی کردم و با استفاده از کامپوننت Akeeba اون را به هاست منتقل کردم.حالا سوالم اینه که چطوری میتونم فقط آپدیت ها و تغییراتی که بعد از این انتقال دارم روی لوکال انجام میدم را به هاست منتقل کنم ؟یعنی نمیخوام هربار برای بروزرسانی سایت ( تغییرات در ماژول ها و موقعیت ها و ...) یک بسته نصبی بسازم و جایگزین قبلی کنم چون که کاربران خرید آنلاین انجام میدن و با این کار بانک اطلاعاتی خرید ها پاک میشه.لطفا راهنمایی کنیدتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام در اینصورت بهترین راه اینه که تغییراتتون رو بصورت مستقیم روی هاست انجام بدید یا اینکه اگر در فایلی تغییرات دادید ، فقط همون فایلها را جایگزین یکدیگر کنید تغییرات اگر قرار باشه در دیتابیس صورت بگیره توصیه میکنم از اینکار صرفنظر کنید چرا که در برخی مواقع ، برخی اطلاعات مستلزم این هستند که در چندین جدول که به هم وابسته هستند ذخیره بشه و این کارتون رو شدیدا" سخت میکنه و برای اینکار باید دانش کافی رو داشته باشید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر