yooni 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام من روی هاستم دو تا قالب (یه جورایی دو تا سایت با آدرس های emamrabbani.com va emamrabbani.com/newsite)نصب کردم و می خوام قالب دوم (emamrabbani.com/newsite)رو با تمام مطالبش بیارم روی قالب اصلی سایت جوری که اون بشه اصل سایت . چیکار کنم ممنون میشم کمک کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 92 سلام می تونید از ریدایرکت سی پنل استفاده کنید و دامنه دوم رو روی اولی بازنشانی کنید که با زدن ادرس اول خودبخود به ادرس دوم میره 2 واکنش ها : مصطفی صفرعلی و yooni نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام روش دیگر اینست که ابتدا از تمام فایلهایی که در روت هاستتون هست بک آپ بگیرید و سپس به غیر از پوشه newsite الباقی را حذف کنید سپس محتویات پوشه newsite را به روت هاست منتقل کنید و اطلاعات فایل کانفیگ را مجددا" ست کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : yooni نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yooni 0 ارسال شده در اسفند 92 با سلام روش دیگر اینست که ابتدا از تمام فایلهایی که در روت هاستتون هست بک آپ بگیرید و سپس به غیر از پوشه newsite الباقی را حذف کنید سپس محتویات پوشه newsite را به روت هاست منتقل کنید و اطلاعات فایل کانفیگ را مجددا" ست کنید موفق و پیروز باشید یا حق اطلاعات فایل کانفیگ را مجددا" ست کنید؟؟؟ چه اطلاعاتی رو دوباره باید ست کنم؟ ممنون از جوابتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام معمولا" تصحیح مسیرهای tmp و log کافیه . باقی موارد رو برحسب ضرورت و نیازتون میتوانید ویرایش کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر