mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 سلام یه سوال داشتم من یه صفحه درست کردم و یه مجموعه رو به اون اختصاص دادم و می خوام مطالب اون به همون ترتیبی باشه که خودم تعیین می کنم لینک سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام مطالب بصورت پیشفرض به ترتیب نمایش داده میشوند! لطفا منظورتان را کاملتر بیان کنید!؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اسفند 92 فکر کنم منظورشون رو متوجه شدم جناب فرحزادیان شما باید در منو گزینه بلاگ مجموعه رو انتخاب کنید و در تنظیمات آن می توانید نوع ترتیب نمایش آن رو مشخص کنید. 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 سلام منظورم رو درست متوجه شدید خودم پیدا کردم ان جوریه که روی ترتیب کلیک می کنید بعد می تونید تغییر بدید بعد توی مدیریت منو ، منوی مورد نظر کلیک می کنید انتخابهای طرح بلاگ ، ترتیب مطلب رو روی گزینه ی ترتیب مدیریت مطلب می زاریم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر