salimy 45 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان سایتم با یه مشکلی مواجه شده که فقط یه صفحه ی سفید و نمایش می ده به مدیر هاستم تیکت زدم تا مشکلم و حل کنه و نمایش خطا ها رو فعال کنه ... در جواب گفتند : از طریق فایل.htaccess نمایش خطاها رو فعال کنید . حال کسی می تونه کمکم کنه و روشش و بیان کنه ؟ سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) گمان می کنم این کار بکند. به جای domain نشانی خودتان را بنویسید php_flag display_startup_errors on php_flag display_errors on php_flag html_errors on php_flag log_errors on php_value error_log /home/path/public_html/domain/PHP_errors.log ویرایش شده اسفند 92 توسط تیرداد افزودن روشنگری دامنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اسفند 92 گمان می کنم این کار بکند. به جای domain نشانی خودتان را بنویسید php_flag display_startup_errors on php_flag display_errors on php_flag html_errors on php_flag log_errors on php_value error_log /home/path/public_html/domain/PHP_errors.log سلام ممنون بابت پاسخ خطای زیر و داده دلیلش می تونه از تنظیمات اشتباه من توی هاست باشه یا نه مربوط به سرور می شود . Interna نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 internal error رو زمانی میده که خطای syntax باشه. یعنی دستور رو اشتباه بنویسیم. اما من تا جایی که یادمه همین بود. درنگ کنید . دوستان با تجربه تر شاید گره کار را بگشایند. با پشتیبانی هاست هم می توانید گفتگو کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اسفند 92 سلامممنون بابت پاسخخطای زیر و دادهدلیلش می تونه از تنظیمات اشتباه من توی هاست باشه یا نه مربوط به سرور می شود .Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, webmaster@rizehnews.ir and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.More information about this error may be available in the server error log.Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------متاسفانه مدیران هاستم خیلی دیر یا پاسخ می دنیا اینکه هیچ همکاری نمی کنند .تا الان هر چی مشکل بریا سایتم بوجود اومده انجمن کمکم کرده که از این بابت از دوستان انجمن بی نهایت سپاسگزارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام این همون خطای 500 هستش که دلایل زیادی میتونه داشته باشه ولی چون در htaccess. تغییرات دادید احتمالا" بروز این خطا ناشی از همون تغییرات هست این رو تست کنید ببینید درست کار میکنه یا نه php_value error_reporting 7 php_flag display_errors On اگر این راه هم جواب نداد ، در قسمت تنظیمات کلی و در تب سرور ، گزینه گزارش خطا را روی توسعه قرار بدید متاسفانه مدیران هاستم خیلی دیر یا پاسخ می دنیا اینکه هیچ همکاری نمی کنند . به قول آقای شمسی ، پشتیبانی خوب مثل نون و آب برای سایت هستش انتخاب یک هاست مناسب با پشتیبانی قوی میتونه گره از خیلی از مشکلاتتون رو باز کنه موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اسفند 92 متاسفانه هیچ خطایی و نمایش نمی ده ... مدیران هاست هم هیچ پاسخی نمی دن . مشکل از چی می تونه باشه ؟ فقط خطای زیر و داده ... متاسفانه اصلا توی این مسیر فایلی وجود نداره که بخوام خط 254 اصلا ویرایش کنم ...Strict Standards: Declaration of fa_IRDate::calendar() should be compatible with that of JDate::calendar() in /home/rizehnew/public_html/language/fa-IR/fa-IR.localise.php on line 254 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام ابتدا یکبار قالب دیگری را پیشفرض قرار بدید ممکنه مشکل از قالب هم باشه اگر مشکل همچنان پابرجا بود ، با استفاده از آزمون و خطا ، افزونه هاتون رو یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اسفند 92 با سلام ابتدا یکبار قالب دیگری را پیشفرض قرار بدید ممکنه مشکل از قالب هم باشه اگر مشکل همچنان پابرجا بود ، با استفاده از آزمون و خطا ، افزونه هاتون رو یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق سلام متاسفانه همه ی این راه ها رو رفتم اما مشکل حل نشد ... نمی دونم قضیه چیه ! هرچی راه حل توی نت بود و رفتم اما متاسفانه هیچ راهی جواب نداد .. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر