ترانه1987 0 ارسال شده در اسفند 92 با سلام وخسته نباشید برای اینکه امنیت وب سایت بالابره ومجدد وب سایت دچارمشکل نشه باید چ کاری انجام بدم دیروز وب سایت من ه-ک شد که هاست ایران گفت ازنظرنرم افزاری وکدنویسی ه-ک شده آیاکامپونت یا برنامه خاصی بایدنصب کنم ممنون می شم اگرراهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما به جومینا خوش آمدید بعد از ه-ک شدن ممکنه مدیر سایت خیلی استرس داشته باشه یا خیلی ناراحت باشه. پیشنهاد می کنم با نهایت خونسردی و آرامش در انجمن جستجو کنید . فراوان در این باره گفتگو شده است. 4 واکنش ها : فرحزادیان، belvasi88، AmIn1412 و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) درود بر شما به جومینا خوش آمدید بعد از ه-ک شدن ممکنه مدیر سایت خیلی استرس داشته باشه یا خیلی ناراحت باشه. پیشنهاد می کنم با نهایت خونسردی و آرامش در انجمن جستجو کنید . فراوان در این باره گفتگو شده است. با سلام وخسته نباشید برای اینکه امنیت وب سایت بالابره ومجدد وب سایت دچارمشکل نشه باید چ کاری انجام بدم دیروز وب سایت من ه-ک شد که هاست ایران گفت ازنظرنرم افزاری وکدنویسی ه-ک شده آیاکامپونت یا برنامه خاصی بایدنصب کنم ممنون می شم اگرراهنمایی بفرمایید سلام!!! همه روش ها که گفته میشود 40 درصد و استفاده از هاست امن 60 درصد از قضیه است. البته به نظر من!! هاست هایی که جومینا ارائه میده مناسبه!!!عالیه **************************************************************** ویرایش شده اسفند 92 توسط مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اسفند 92 هیچ سایتی صد در صد ایمن نیست ولی میشه کاری کرد که هر جوجه هکری یا هر کرکی به سادگی نتونه اون رو ه-ک کنه اول این که جوملا تون با جوملای جهانی آپدیت بشه و همین طور افزونه های نصب شده بر روی سایتتون اگر تجاری هستند با لایسنس اصلی نصب شوند و اگر هم رایگان هستند همیشه به روز باشند از افزونه های امنیتی نیز می توانید استفاده کنید مثل آر اس فایروال البته با لایسنس اورجینال. آدرس مدیریت جوملا و هاست خود را نیز تغییر دهید و از رمز هایی استفاده کنید که به راحتی قابل حدس زدن نباشه. برای تعمیر و یا هر گونه بروز مشکل اگر میخواهید رمز و یوزر مدیریت رو به کسی بدید قائدتا باید کسی باشه مورد اطمینان باشه. اگر این موارد رو رعایت کنید سایتتون ایمنی بیشتری خواهد داشت و حمله های طرف سایت نافرجام می ماند و یک نکته دیگر این که از شرکتی هاست بخرید که یک با جوملا سازگار باشه و دوم این که معتبر باشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ترانه1987 0 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) هیچ سایتی صد در صد ایمن نیست ولی میشه کاری کرد که هر جوجه ه-ک ری یا هر کرکی به سادگی نتونه اون رو ه-ک کنه اول این که جوملا تون با جوملای جهانی آپدیت بشه و همین طور افزونه های نصب شده بر روی سایتتون اگر تجاری هستند با لایسنس اصلی نصب شوند و اگر هم رایگان هستند همیشه به روز باشند از افزونه های امنیتی نیز می توانید استفاده کنید مثل آر اس فایروال البته با لایسنس اورجینال. آدرس مدیریت جوملا و هاست خود را نیز تغییر دهید و از رمز هایی استفاده کنید که به راحتی قابل حدس زدن نباشه. برای تعمیر و یا هر گونه بروز مشکل اگر میخواهید رمز و یوزر مدیریت رو به کسی بدید قائدتا باید کسی باشه مورد اطمینان باشه. اگر این موارد رو رعایت کنید سایتتون ایمنی بیشتری خواهد داشت و حمله های طرف سایت نافرجام می ماند و یک نکته دیگر این که از شرکتی هاست بخرید که یک با جوملا سازگار باشه و دوم این که معتبر باشه. موفق باش خیلی ممنونم ازراهنمایی شما فقط یه ؟ دیگه،چطوری می تونم افزونه امنیتی آراس فایروال بالایسنس اوررجینال وداشته باشم،ازوب سایت جومینا هم نشدکه دانلود کنم اگرامکانش هست راهنمایی بفرمایید ویرایش شده اسفند 92 توسط ترانه1987 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید میتوانید از فروشگاه جومینا تهیه بفرمایید: http://joominamarket.com/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D9%87%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/rsfirewall-persianjoomina.html موفق باشید 1 واکنش ها : ترانه1987 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید میتوانید از فروشگاه جومینا تهیه بفرمایید: http://joominamarket.com/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7-%D9%87%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/rsfirewall-persianjoomina.html موفق باشید متاسفانه قیمتش خیلی بالاست کاش مدیران عزیز جومینا به خاطر سال نو حداقل یه کد نخفیفی برای این افزونه در نظر بگیرند . هرچند بنده این افزونه را از یه سایت با قیمت نسبتا پایین خریداری کردم اما چون نمی تونم به این سایت اطمینان کنم فعلا نصب نکردم . فــــــــــــــــــــــــــــــــقط از لحاظ اطمینان جومینا ویرایش شده اسفند 92 توسط محمد سلیمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ترانه1987 0 ارسال شده در فروردین 93 سلام من افزونه امنیتی آراس فایروال بالایسنس اوررجینال ازفروشگاه خریداری کردم ولی نصب نمیشه میگه این کامپونت روی جوملاهای 2.5.7 به بالاقابل نصب(آخه برای چی توسایت فروشگاه نمی گن 2.5.7به بالا) الان جوملاسایت من 2.5.1 هست من چطورمی تونم ارتقا بدم،بعدازارتقامشکلی برای دیتابیس پیش نمیاد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) در قسمت کامپوننت ها یه کامپوننتی موجوده به نام آپدیت جوملا وقتی به اون مراجعه کنید آخرین نسخه جوملا رو براتون میاره و شما میتونید به راحتی اون رو نصب کنید یا این که بسته بروزرسانی رو از سایت دانلود کنید و مثل دیگر افزونه ها بر روی جوملاتون نصب کنید. ویرایش شده فروردین 93 توسط مهدی منتظری 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در فروردین 93 آخه برای چی توسایت فروشگاه نمی گن 2.5.7به بالا ممنون میشم راهنمایی بفرمایید درود بر شما هر آینه دوست گرامی من 1- شما اگر جوملا را بروز نکنید . rs firewall که هیچ صد افزونه امنیتی نیز کارگزاری کنید باز هم سایت ه-ک می شود. بروز بودن جوملا یکی از مهمترین کارهایی است که شما باید انجام دهید. پس درباره این افزونه بسیار بدیهی است که جوملای شما باید بالاتر از 2.5.7 باشد. (چه بسا ه-ک شدن سایت شما از همین باشد) 2- هر باری که جوملا یک ورژن جدید میدهد یک نسخه از آر اس فایر وال هم دوباره منتشر می شود. که حاوی کد MD5 فایل های جوملا است. که در یک دوره ممکن است چندین بار افزونه بروز شود . ولی شما همیشه واپسین نسخه را از فروشگاه دریافت می نمایید. ممکن است در یکی از نسخه جدید این ویژگی (جوملای 2.5.7)افزوده شده باشد. که در این باره بیشتر در سایت اصلی به کاربر اطلاعات داده می شود. همیشه سایت نویسنده افزونه را یک نگاهی بکنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر