hiwatt_a 0 ارسال شده در اسفند 92 باسلام من وقتی میخوام مطلب جدید اضافه کنم ارور زیر رو میده لطفا بگید چکارش کنم کمک کنید Can't create/write to file '/tmp/#sql_29ce_0.MYI' (Errcode: 28) SQL=SELECT a.id AS value, a.title AS text, a.level, a.published FROM b6l1t_categories AS a LEFT JOIN `b6l1t_categories` AS b ON a.lft > b.lft AND a.rgt < b.rgt WHERE (a.extension = 'com_content') AND a.published IN (0,1) GROUP BY a.id, a.title, a.level, a.lft, a.rgt, a.extension, a.parent_id, a.published ORDER BY a.lft ASC نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ابتدا دیتابیس خود را یکبار تعمیر(repair) نمایید (البته قبل این کار بک آپ بگیرید) اگر نتیجه نداد به ادمین سرورتان اطلاع دهید موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hiwatt_a 0 ارسال شده در اسفند 92 مشکل برطرف نشد چکار کنم مدیریت هاست هم میگه از هاست نیست لطفا کمک کنید.نمیتونم مطلب اضافه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 92 با سلام حجم هاست اتان کافی هست؟(کل فضا را مصرف نکردید؟) اگر فضای کافی دارید به ادمین سرورتون بفرمایید قبل از پاسخ به شما دایرکتوری tmp سرورشون رو چک کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hiwatt_a 0 ارسال شده در اسفند 92 حالا جدیدا این پیغام هم میاد لطفا کمک کنید بگید چکار کنم با این پیغام Warning: Invalid argument supplied for foreach() in [/size]/home/engadget/public_html/administrator/modules/mod_menu/tmpl/default_enabled.php on line [/size]186 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ الان جدیدا این ارور رو هم میده لطفا کمک کنید سایتم داغون شده Warning: Invalid argument supplied for foreach() in/home/-------/public_html/components/com_content/models/articles.phpon line 486 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام اخیرا" افزونه ای نصب نکردید ؟ تغییراتی در جوملا لحاظ کردید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hiwatt_a 0 ارسال شده در اسفند 92 من فقط j coment و پشتیبان گیری روی گوگل درایو و تور تگ رو نصب کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اسفند 92 این افزونه هایی که جدید نصب کردید رو یکی یکی غیر فعال کنید و تست کنید شاید مشکل از این موراد باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hiwatt_a 0 ارسال شده در اسفند 92 این ارور یعنی چی؟ چکار کنم؟ Warning: Invalid argument supplied for foreach() in/home/engadget/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 383Warning: Invalid argument supplied for foreach() in/home/engadget/public_html/components/com_content/models/articles.php on line 486Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in/home/engadget/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام ابتدا از سایتتون بک آپ تهیه کنید و سپس بسته خام جوملا که هم ورژن با نسخه فعلی جوملاتون باشه رو روی جوملاتون اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا ، پوشه Installation را حذف کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hiwatt_a 0 ارسال شده در اسفند 92 من از یک قالب quick start package استفاده می کنم اگر یک جوملای دیگه روی اون اکسترکت کنم سایتم پاک نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 93 با سلام عرض کردم خدمتتون ، شما ابتدا بک آپ تهیه کنید سپس اقدام به باقی موارد در هر صورت ، خیر ، مشکلی پیش نمیاد اگر هم مشکلی رخ داد میتونید بک آپ رو بازگردانی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر