masoud_ra 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام بچه ها.کمکم کنید دیشب که سایتم راحت باز میشد و مشکلی نداشت صبح که پاشدم دیدم 60 تا ایمیل دارم دیدیم RSfirewall داده که 60 تا ورود ناموفق داشتم با نام کاربری نامعتبر.الان سایت که باز نمیشه بخش مدیریت که ارور 404 میده.الان من چیکار باید بکنم؟ه-ک شده دیگه؟چطوری باید درستش کرد؟بچه ها یه کمک بکنید تورو خدا هر کی که بلده------------------------------------------------------------------دوستان یه سری اموزش دیدم که خطا یابی جوملا رو توسط فایل .htaccess فعال کردم.حالا الان این ارور ظاهر میشه :Fatal error: Class 'SBLoader' not found in /home/phoniapp/public_html/plugins/system/sbsynchronizer/sbsynchronizer.php on line 32رفتم چک کردم خط 32 اینه :SBLoader::instantiate( );حالا الان من سر در نمیارم این چی هست اصلا اومدم یه جولا 2.5 دانلود کردم که فایل اون رو با این جا به جا کنم که اصلا نداشت یه همچین فولدری.فولدر administrator هم داخلش هیچی نیست خالیه.بچه ها کمک کنید.www.phoniapp.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام اگر بک آپ دارید ، آن بازگردانی کنید و اگر خودتون بک آپ ندارید از ادمین سرورتون درخواست کنید که براتون آخرین بک آپ رو بازگردانی کنند اگر ادمین سرور هم بک آپ نداشت یا همین مشکل باز در بک آپ هم پابرجا بود ، ابتدا از همین وضعیت یک بک آپ تهیه کنید و سپس بسته خام جوملا که هم ورژن با نسخه فعلی جوملاتون هست را روی جوملای فعلیتون اکسترکت کنید و بدون نصب جوملا ، پوشه Installation را حذف کنید اگر تونستید وارد مدیریت بشید که اون پلاگین sbsynchronizer رو از مدیریت پلاگینها غیرفعال کنید اگر از مدیریت نتونستید از طریق دیتابیس و در جدول extensions آن را غیرفعال کنید ( حذف نکنید ! ) هنگام کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : masoud_ra نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر