blackice 0 ارسال شده در اسفند 89 سلام کسی از دوستان می تونه بگه کامپوننت ارسال کارت بریک چطور فعال میشه؟من هر چی تلاش کردم نتونستم فعالش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید بعد از نصب منو این الحاق رو هم ایجاد کردید!؟ مدیریت سایت / منوها ... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اسفند 89 دوست عزیز blackice برای تشکر فقط از دکمه مخصوص آن (سپاس) استفاده نمایید قوانین سایت را مطالعه نمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vghaderi 0 ارسال شده در اسفند 89 دوستان من هم نصب کردم اما متوجه نشدم چطور باید نمایش داد. کجا نمایش داده میشه. میشه لطفا یه کم بیشتر توضیح بدید. من توی منوها پیداش نکردم. دوستان من هم نصب کردم اما متوجه نشدم چطور باید نمایش داد. کجا نمایش داده میشه. میشه لطفا یه کم بیشتر توضیح بدید. من توی منوها پیداش نکردم. دوستان گرامی معذرت. متوجه شدم چطور فعال میشه. بسیار هم عالی و کاربردی است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر