mahdi m 509 ارسال شده در اسفند 92 با سلام من بسته ja_university طراحی شده توسط جوملا آرت رو برای یک پروژه نصب کردم. اما وقتی که میخوام یه سری تغییرات توی این بسته ایجاد کنم اگر از قسمت مدیریت جوملا باشه تا کش جوملا رو پاک نکنم در سایت اعمال نمیشه و در کدها که میخوام تغییر ایجاد کنم هیچ تغییری ایجاد نمیشه و وقتی میبندم و بازش میکنم دوباره همون کدهای خودش هست. میخواستم بدونم چجوری میشه این مشکل رو برطرف کنم. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما کش قالب رو غیر فعال کردید؟ 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما کش قالب رو غیر فعال کردید؟ اگر منظورتون پلاگین کش سیستمه بله هم با غیر فعال بودن چک کردم وهم با فعال بودن ولی تفاوتی نکرد. و اگر منظورتون از کش قالب چیز دیگه ای هست توضیح بدید در کجا قرار داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اسفند 92 درود بر شما درون مدیرت قالب ها » مدیریت قالب مورد نظر گزینه ای برای غیر فعال سازی کش باید وجود داشته باشه ان را غیرفعال کنید 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر