amiralibk 2 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) سلام استادان و دوستان عزیزم من ی سوال در رابطه با کلاس های طراحی قالب جوملا که توسط استاد امیر رضا تهرانی برگزار میشه داشتم.. میخواستم بدونم که در کلاس آموزشی طراحی قالب ( مقدماتی - متوسطه) در چه حدی آموزش میده این بزرگوار !! آیا در حد حرفه ای یاد میدهند ؟؟ چون نوشته متوسطه !!! ببخشید عذر خواهی میکنم و جسارتم هست .. در سایت ********************************** نوشته اند طراحی قالب متوسط تا حرفه ای آیا فرق میکنه یا هردو کلاس محتوای اموزشی شان یکی است؟؟ ویرایش شده اسفند 92 توسط مصطفی صفرعلی پست ویرایش شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید . در صورت تکرار اخطار در پی خواهد داشت ! نیازی نیست در این مورد کسی توضیح بده . به لینک زیر مراجعه کنید و سرفصلها رو مقایسه کنید خودتون متوجه میشید http://joominalearn.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%85%D9%82%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7%D9%87.html موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : amiralibk نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiralibk 2 ارسال شده در اسفند 92 سلام جناب صفر علی من قصد جسارت نداشتم دوسته عزیز فقط جوابه سوالمو نگرفتما هنوز با عرض معذرت شما این لینک رو مشاهده کنید و سر فصل هاشو با لینکی خودتون دادید مقایسه کنید ببینید کدوم بهتره؟؟ منظوره من این بود که آیا در حد حرفه ای آموزش میدهند چون نوشته تا متوسطه من مقایسه کردم شما هم مقایسه کنید..فقط جای سوال واسم پیش اومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اسفند 92 با سلام اصلا این چه سئوالی هست شما میکنید ! مسما هر کی میگه ماله من بهتره اگر واقعا بدنبال پاسخ هستید بهتره از کسانی که در کلاس ها شرکت نموده اند تحقیق کنید . برا ی نمونه میتونید به صفحه فی بوک جومینا سر بزنید fb.com/joominair و یا از کسانی که در کلاس های دیگه شرکت نموده اند پرس و جو کنید 3 واکنش ها : amiralibk، mahdi m و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در اسفند 92 (ویرایش شده) من یکی از شرکت کنندگان در کلاس های سئو جناب تهرانی هستم و از اون روز به بعد توانایی تحلیل سئو پیدا کردم و در دریافت پروژه ها با بهینه سازی و سئو کردن مبلغ خوبی دریافت میکنم و به در آمد زایی رسیده ام. البته من هنوز افتخار حضور در کلاس طراحی قالب مهندس رو نداشتم ولی قائدتا خیلی پرباره و نیاز شما را برطرف میکنه اون سرفصل ها هم خلاصه و چکیده ای از محتویات ارائه شده در کلاس هستند ولی در سایت معرفی کرده فقط با کمی شلوغ کردن موضوعات میخواهد باعث جذب کاربر و فریب ذهن بشه که متاسفانه شده. ویرایش شده اسفند 92 توسط مهدی منتظری 3 واکنش ها : امیررضاتهرانی، amiralibk و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر