mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 سلام دوستان من وقتی سایت رو آپلود میکنم این ارور رو میده Warning: require_once(/home/u350490822/public_html/includes/defines.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u350490822/public_html/index.php on line 21 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/home/u350490822/public_html/includes/defines.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u350490822/public_html/index.php on line 21 ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام اگر منظورتون اینه که سایت رو از لوکال به هاست منتقل کردید و این ارور نمایان شد ، احتمال داره که بک آپ تون ناقص بوده باشه یک بار دیگر بک آپ بگیرید و منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 خیلی ممنون درستش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام دوست عزیز ، برای اینکه تاپیک به نتیجه برسه ، بهتره راه حل تون رو هم بگید تا باقی دوستان هم استفاده کنند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 باشه و چشم من وقتی میخواستم آپلود کنم چون حجم فایل زیاد بود مجبور شدم تک تک فولدر ها رو rar کردم وقتی توی cpanel اکسترک کردم برای هر فولدر یه فولدر دیگه درست کرد من هم از فولدر خارج کردم و مشکلم حل شد امیدوارم این تاپیک برای شما هم مفید باشه 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 باشه و چشم من وقتی میخواستم آپلود کنم چون حجم فایل زیاد بود مجبور شدم تک تک فولدر ها رو rar کردم وقتی توی cpanel اکسترک کردم برای هر فولدر یه فولدر دیگه درست کرد من هم از فولدر خارج کردم و مشکلم حل شد امیدوارم این تاپیک برای شما هم مفید باشه بهتره به جای این کار یک upload manager را به کاربگیرید و با ftp بارگزاری کنید. مانند filezilla یا cute ftp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در اسفند 92 بهتره به جای این کار یک upload manager را به کاربگیرید و با ftp بارگزاری کنید. مانند filezilla یا cute ftp همون کار رو میکنم اما موقع اکسترک جواب نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در اسفند 92 همون کار رو میکنم اما موقع اکسترک جواب نمیده می توانید rar ها را بخش بخش کنید. نیازی نیست دستی این کار را انجام بدهید. winrar اینن کار را انجام میدهد. اکنون که خوشبختانه گره از کار گشوده شده. امیدوارم همیشه همین گونه باشد. 1 واکنش ها : mohammad_175 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر