yamahdi 0 ارسال شده در اسفند 92 منوابشاری سایت از کار افتاده یعنی زیر منوها رو باز نمیکنه میخوام عوضش کنم ولی هرچی در قسمت ماژول ها میگردم نیست . ممنونم http://www.darentezarenaji.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 92 سلام اگر تنظیمات رو تغییر ندادید و اینجوری شده ممکنه مشکل از تداخل جاوا باشه افزونه خاصی رو فعال کردید جدیدا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yamahdi 0 ارسال شده در اسفند 92 سلام اگر تنظیمات رو تغییر ندادید و اینجوری شده ممکنه مشکل از تداخل جاوا باشه افزونه خاصی رو فعال کردید جدیدا؟ سلام بله کامپوننت acesef_j25 سئو ولی پلاگین جی کوئری رو نصب دارم بعد هم اصلا نمیدونم کجاست که تنظیمش رو تفییربدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام من تست کردم مشکلی نداشت . اگر برای شما باز هم مشکل پا بر جاست صبر کنید تا لود سایتتون کامل بشه بعد تست کنید با مرورگر دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر