alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 سلام من میخوام قسمت ادمین جوملا رو قسمت بندی کنم یعنی میخوام کاربر فلانی فقط و فقط به ایجاد مطلب قسمت ادمین دست رسی داشته باشه و اگه خواست به جای دیگه بره سیستم بگه دست رسی امکان پذیر نیست . یه فلان کاربر فقط به یه کامپوننت خاصی دست رسی داشته باشه مثلا به کاپوننت کا 2 و به جای دیگه دست رسی نداشته باشه . لطفا اگه کامپوننت خاصی یا پلاگین خاصی داره فارسی شده اش رو لینک بدید .اگه فارسی نبود انگلیسیشو بدید . اگه تنظیماتش بود کامل توضیح بدید .ممنون 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوست عزیز برای این کار ابتدا درکنترل پنل سایت به تنظیمات کلی برو واونجا تو قسمت مجوزها ابتدا مجوزهارو تنظیم کن یعنی درکل اینجا تو میتونی گروه های کاربری ومشاهده کنی مجوزهای فعالیتشونو تنظیم کنی بعدازتنظیم مجوزها به مدیریت کاربران برو وروی کاربرموردنظرکلیک کن سپس ازقسمتانتساب گروه های کاربری مجوزی که تنظیم کرده بودی رو انتخاب کن وذخیره کن------------------------------------------------------------------------------------------------------------------من تواین تصویر گروه کاربری managerرو طبق درخواست توتنظیم کردم یعنی فقط کاربرمیتونه مطلب ارسال کنه ونمیتونه هیچ کاری کنه 1 واکنش ها : alirezam50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 من تواین تصویر گروه کاربری managerرو طبق درخواست توتنظیم کردم یعنی فقط کاربرمیتونه مطلب ارسال کنه ونمیتونه هیچ کاری کنه این تنظیم مجوز رو از کجا اوردی ؟ 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 این تنظیم مجوز رو از کجا اوردی ؟ منظورتونو دقیق نفهمیدم ولی اگه منظورتون کدوم سایته مال سایت خودمه ولی اگه منظورتون از کدوم منوس تو پاسخ اول توضیح دادم ازکنترل پنل جوملات به تنظیمات کلی سایت برو واونجا روی مجوزها کلیک کن 1 واکنش ها : alirezam50 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 اوکی این برای دست رسی به ایجاد مطلب بود .ایا میشه دست رسی رو به یه کامپوننت هم محدود کرد 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 اوکی این برای دست رسی به ایجاد مطلب بود .ایا میشه دست رسی رو به یه کامپوننت هم محدود کرد بافعال وغیرفعال کردن گزینه ها طبق تصویرمن کاربرفقط میتونه مطلب بزاره ومطلبی که خودش انتشارداده ویرایش یا حذف کنه دراین حالت کاربرکاملا محدوده وجزارسال وحذف مطلب دسترسی به هیچ جایی رو نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 بافعال وغیرفعال کردن گزینه ها طبق تصویرمن کاربرفقط میتونه مطلب بزاره ومطلبی که خودش انتشارداده ویرایش یا حذف کنه دراین حالت کاربرکاملا محدوده وجزارسال وحذف مطلب دسترسی به هیچ جایی رو نداره این دست رسی فقط برای ایجاد مطلب جوملا هست .من بعضی کاربرام هم میخوام به کامپوننت کا 2 دست رسی داشته باشن فقط فقط به یه کامپوننت .میشه ؟ 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 این دست رسی فقط برای ایجاد مطلب جوملا هست .من بعضی کاربرام هم میخوام به کامپوننت کا 2 دست رسی داشته باشن فقط فقط به یه کامپوننت .میشه ؟ اطلاع دقیقی ندارم ولی فکرنکنم بشه با غیرفال کردن گزینه دسترسی به کامپونت ها همه کامپونت هاغیرفعال میشن . ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ یه راهنمایی: شمامیتونی تو تنظیمات کامپونت k2توقسمت گروه های کاربری مجوزهارو تنظیم کنی وتوقسمت کاربران کاربر مورد نظرتو به اون گروه کاربری اضافه کنی با این حالت کاربر میتونه به کامپونت k2 دسترسی داشته باشه ولی فقط باید از قسمت ورود کاربران k2درسایت واردبشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 این دست رسی فقط برای ایجاد مطلب جوملا هست .من بعضی کاربرام هم میخوام به کامپوننت کا 2 دست رسی داشته باشن فقط فقط به یه کامپوننت .میشه ؟ Access manager گمان کنم این گره گشا باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majid33 0 ارسال شده در بهمن 92 من هم همین مشکل رو دارم من میخوام مجوز دسترسی rs form رو به گروه کاربری mangar بدم تو جوملا سه میشه ولی تو 2.5 نمیدونم چطوره؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 Access manager گمان کنم این گره گشا باشد دوست عزیز این لاتین هست اگه میشه یه فارسیشو معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر