mojifree 0 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام من متوجه مشکلی شدم که شاید خیلی از دوستان دارای این مشکل باشن و چون مدیریت سرور نمی کنن برای اونها پنهان بمونه و اون مشکل دیتابس در قسمت ***_session بطور مثال اگر سایزی 300 کیلوبایتی داشته باشه طبق امار پی اچ پی مای ادمین 100کیلوبایت overhead داره و عمل repair چند دقیقه ای مرحم این درده بعد از مانیتور لوگهای مای اس کیوال متوجه گزارش دهی دقیقه ای اینها هست که چون مشابه هست من نمونه اونهارو میزارم FROM `kvh37_session` WHERE `time` < '1392483561'm ****************************************_mobileappplus DELETE و بشدت حجم فایل .bin در حال افزایش هست ما این گزارش دهی رو از طریق /etc/my.cnf غیرفعال کردیم ولی همچنان سی پی یو دارای نوسان هست دوستان کسی تخصصی از این bug اطلاعاتی داره؟ ورژن جوملایی که ما استفاده می کنیم 2.5.9 هست. ویرایش شده بهمن 92 توسط mojifree نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
samadi 1 ارسال شده در بهمن 92 سلام ببخشید یهو پریدم وسط حرف تونمشکلی در مورد سایت ام جوملا 2.5 داشتم به این شکلGoogle detected a significant increase in the number of URLs we could not access. It is likely that your server had an internal error or was busy when attempting to process these requests.Recommended action Check the Crawl Errors page in Webmaster Tools. Check your scripts and script permissions. Examine the log files on the server for your site for scripts or pages that might be crashing. Consider addressing the load on your server. Learn more in our Help Center.طی ماه گذشته این دومین پیغام گوگل به این شکل استاین یعنی چی و چطور میشه درست اش کردبا احترام ممنون از سایت مفید و اساتید گرانقدراگه میشه راهنمائی کنیدحسین صمدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 سرور گرامی حسین صمدی درود برشما خواهشمندم یک topic نو (جدید) برای پرسش خود بسازید. (قوانین انجمن) با سپاس فراوان 1 واکنش ها : samadi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر