mortexa 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام وقتی کامپوننتی نصب میکنم کامل نصب میشه اما تو لیست کامپوننت ها اضافه نمیشه و ارور زیر رو میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام افزونه رو بطور کامل حذف کنید و سپس در دیتابیستون در جدول menu بررسی کنید که رکوردی از افزونه موجود نباشه که احتمالا" هست که خطا داده و باید اون رکورد رو حذف کنید بعد آخرین نسخه افزونه رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mortexa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام در دیتابیستون در جدول منو بررسی کنید که رکوردی از افزونه موجود نباشه که احتمالا " هست که خطا داده و باید اون رکورد رو حذف کنید چجور و از کجا بررسی منم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام از phpmyadmin باید اقدام کنید، جستجو کنید موارد مشابهی هست 1 واکنش ها : mortexa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام از phpmyadmin باید اقدام کنید، جستجو کنید موارد مشابهی هست از داخل cpanel? میشه بگین چی جستجو کنم؟ مبتدی توضیح بدین لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 چجور و از کجا بررسی منم؟ با به کارگیری phpMyAdmin که در گزینه های cpanel هست به جدول menu بروید و در هر ردیف اگر در ستون title نامی از افزونه شما بود اون ردیف را پاک کنید 1 واکنش ها : mortexa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) با به کارگیری phpMyAdmin که در گزینه های cpanel هست به جدول menu بروید و در هر ردیف اگر در ستون title نامی از افزونه شما بود اون ردیف را پاک کنید جدول منو رو پیدا نمیکنم عکس phpMyAdmin رو ضمیمه کردم کدوم قسمت برم؟ ویرایش شده بهمن 92 توسط mortexa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 جدول منو رو پیدا نمیکنم عکس phpMyAdmin رو ضمیمه کردم کدوم قسمت برم؟ نخست، databank تارنما (وب سایت) را از بخش کناری در سوی چپ برگزینید . که برای شما فکر کنم. همان khareji... باشد. سپس زیگ (جدول) menu را بیابید 1 واکنش ها : mortexa نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mortexa 0 ارسال شده در بهمن 92 با به کارگیری phpMyAdmin که در گزینه های cpanel هست به جدول menu بروید و در هر ردیف اگر در ستون title نامی از افزونه شما بود اون ردیف را پاک کنید این کارها رو انجام دادم ولی بازم نشد.یک افزونه ی خواص نیست. هر کامپوننتی که نصب میکنم همین ارور رو میده ولی کامپوننت کارش رو به درستی انجام میده فقط به لیست کامپوننت ها اضافه نمیشه! راه حل دیگه ای ندارین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر