Mrhossein 4 ارسال شده در بهمن 92 سلام مشکل اینجاست که من کیوننا رو به آخرین نسخه آپدیت کردم .و حالا ویرایشگر و ادیتور متنی اون به یک ادیتور ساده تبدیل شده که جز امکان نوشتن هیچ امکانی نداره و اصلا نوار ابزار به طور کامل حذف شده. برای رفع این مشکل همه تنظیمات رو چک کردم اما گزینه ای که مربوط به تنظیمات ویرایشگر کیوننا باشه پیدا نکردم. حالا چه باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mrhossein 4 ارسال شده در اسفند 92 سلام مشکل اینجاست که من کیوننا رو به آخرین نسخه آپدیت کردم .و حالا ویرایشگر و ادیتور متنی اون به یک ادیتور ساده تبدیل شده که جز امکان نوشتن هیچ امکانی نداره و اصلا نوار ابزار به طور کامل حذف شده. برای رفع این مشکل همه تنظیمات رو چک کردم اما گزینه ای که مربوط به تنظیمات ویرایشگر کیوننا باشه پیدا نکردم. حالا چه باید کرد؟ بیست و هشت بازدید و حتی دریغ از یک پاسخ . اون هم بعد از حدود یک ماه برای پاسخ به یک سوال ساده واقعا برای سایتی مثل جومینا با چنین پشتیبانی ضعیفی جای شرمندگی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اسفند 92 با سلام دوست عزیز ، زمانیکه شما سوالی رو مطرح میکنید یعنی حداقلش برای خود شما ساده نبوده ، پس به طبع امکانش هست که برای بقیه هم ساده نباشه در ثانی ، پشتیبانی ضعیف برای تالار جومینــــــا و یا هر جای دیگری که از آنجا خدمتی را به رایگان دریافت میکنید معنا نداره و در نتیجه جای هیچ شرمندگی هم برای کسی نداره ! با ارسال پست دوم کاملا" مشخص کردید که قوانین تالار را هم اصلا" مطالعه نکردید وگرنه این پست را ارسال نمیکردید : قانون شماره 36 ) سعی خواهد شد تا به ارسال های شما در اسرع وپاسخ داده شود اما در صورت عدم دریافت پاسخ هیچ مسئولیتس متوجه انجمن نمیباشد صبور باشید ، اگر کسی از دوستان پاسخ سوالتون رو بدونه راهنمایی خواهد کرد ، در غیر اینصورت .... موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر