skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 چرا مطالب منتشر مي شود ولي در انتظار تاييد قرار مي گيرد؟ و تصوير آن از رنگ سبز به نارنجي تبديل مي شود؟ و صفحه سايت خطاي 405 مي دهد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 چرا مطالب منتشر مي شود ولي در انتظار تاييد قرار مي گيرد؟ و تصوير آن از رنگ سبز به نارنجي تبديل مي شود؟ و صفحه سايت خطاي 405 مي دهد؟ اندکی جستجو کنید.پاسخ را خواهید یافت در بیشتر موارد با ساماندهی (تنظیم) هنگامه (تاریخ) گره از کار باز میگردد. (مشکل برطرف می شود) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 من تازه كارم و از توضيحات شما چيزي متوجه نمي شوم، لطفا براي رفع مشكل توضيحات بيشتر و دقيق تر بدهيد. با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود اگر روی لوکال هستید که طبیعیه اگر روی هاست هستید به مدیریت هاست تون بگید که ساعت سرور رو تنظیم کنه در مدیریت جوملا تون و در قسمت تنظیمات کلی ساعت سایت رو روی tehran قرار بدید مشکل حل می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 در قسمت تنظيمات ساعت براي روي تهران تنظيم شده و مسئول سرور از اعلان كرد كه سرور هيچ مشكل نداره، !!!! خلاصه تا الان بلاتكليف مانده ام بيشتر مرا راهنمايي كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام شما در روت جوملاتون یک فایل php ایجاد کنید مثلا" به اسم date.php و داخلش کدهای زیر را قرار بدید <?php $now = date("Y-m-d H:i:s"); echo $now; ?> پس از ذخیره فایل ، آدرس زیر را در نوار آدرس مرورگرتون وارد کنید yoursite.com/date.php به جای yoursite.com آدرس سایت خودتون رو جایگزین کنید اگر تاریخ و ساعت درست نمایش داده شد یعنی مشکل از جوملاتون هست و اگر اشتباه نمایش داده شد مشکل از سرور هست این فایل تاریخ و ساعت جاری سرور را نمایش میدهد موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : m4mali و skmr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 جناب مهندس خيلي ممنون از توجه شما. تنظيمات را طبق راهنمايي شمااعمال كردم، ساعت درست نشان مي دهد و مشكل از جوملاي من مي باشد، حالا بايد اين مشكل را خودم حل كنم يا مسئول هاست بايد درست كند؟ اگر خودم بخواهم آن را حل كنم، چه كاري بايد انجام بدهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام چون مشکل از جوملاست باید خودتون حلش کنید بفرمایید که از جوملای کدام تیم استفاده میکنید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) جوملاي مربوط به شركت نويد ايرانيان با حجم ***** *********** ویرایش شده بهمن 92 توسط مصطفی صفرعلی لینک حذف گردید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام منظورم این بود که بومی سازی و یا توسعه جوملاتون کار کدام تیم بوده . بحث هاست مطرح نیست ! البته اینو دیگه متوجه شدیم فقط نسخه دقیق جوملاتون رو هم بفرمایید که چند میباشد ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) قالب را از آدرس زير خريدم****************************************اين هم دموي قالب است:http://demo.joomlashine.com/joomla-templates/jsn_cube/pro/index.php ویرایش شده بهمن 92 توسط مصطفی صفرعلی لینک حذف گردید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 سلام با توجه به عکسی که زدی فک کنم دوستان درست متوجه مشکل نشدن مشکل شما اینه که تاریخ اغاز انتشارتون رو یه تاریخی در اینده تنطیم کردید به بخش تنظیم مطلبتون برید و تاریخ اغاز انتشار رو امروز بزارید 1 واکنش ها : skmr نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 آقاي كياني باسلام و صبح بخير دست شما درد نكند، بله تشخيص شما كاملا درست بود، مشكل حل شد و خطاي 405 هم رفع شد، ولي برايم خيلي جالب است كه چرا اين اتفاق مي افتد، تا حالا چندين بار اين مشكل خودبخود بوجود آمده بود و مجبور بودم براي رفع اين مشكل مطلبي را كه درست كرده ام پاك كنم، لطفا بگوييد كه چرا اين اين اتفاق بوجود مي آيد؟ يك بار ديگر از شما كمال تشكر را دارم. منتظر پاسخ خوبتان هستم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در بهمن 92 خواهش میکنم اخوی حقیقتا من خودمم یکی دوبار این مشکل برام پیش امده ولی دلیلش رو نمیدونم شما وقتی مطلبی رو میخوای انتشار بدید تاریخ اغاز انتشار رو کاری نداشته باش بزار خودش به صورت خودکار عمل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
skmr 4 ارسال شده در بهمن 92 من اصلا چون با اين تنظيمات كار خاصي ندارم اصلا به آنها دست نمي زنم، ولي الان كه علتش را شما گفتيد، خيلي دوست دارم بدانم كه چرا اين اتفاق خودبخود بوجود مي آيد. بازم از شما ممنونم كه مشكل بنده را حل كرديد. ايام به كامتان باد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما علت این کار که بطور خودکار اتفاق می افتد بارها توضیح داده شده اما من یک اشاره کوچیک به آن می کنم. توی دنیای php تاریخ پیشفرض بصورت میلادی است. یعنی تعداد ثانیه ها را از یک روزی(که یادم نمیاد کدوم روز از ماه ژانویه هست) از سال 1970 تعداد ثانیه ها رو بر می گردونه و ما در همه موارد باید تاریخ میلادی رو به جلالی تبدیل کنیم جوملا هم همین کار رو می کنه. یعنی تاریخ میلادی رو میگیره و تبدیل به جلالی می کنه. حالا جوملا تاریخ خودش رو از تنظیمات ساعت و تاریخ سرور مییگره یعنی اگر سرور تاریخ میلادی 2 روز آینده رو به جوملا بده جوملا اونو به دو روز بعد تبدیل می کنه. تاریخ جوملای شما روی تهران تنظیم شده خوب جوملا تاریخ انتشار دو روز آینده رو داره پس تا دور صبر میکنه بعد منتشر می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) و ما در همه موارد باید تاریخ میلادی رو به جلالی تبدیل کنیم جوملا هم همین کار رو می کنه. یعنی تاریخ میلادی رو میگیره و تبدیل به جلالی می کنه. حالا جوملا تاریخ خودش رو از تنظیمات ساعت و تاریخ سرور مییگره یعنی اگر سرور تاریخ میلادی 2 روز آینده رو به جوملا بده جوملا اونو به دو روز بعد تبدیل می کنه. تاریخ جوملای شما روی تهران تنظیم شده خوب جوملا تاریخ انتشار دو روز آینده رو داره پس تا دور صبر میکنه بعد منتشر می کنه در برخی از افزونه ها مانند k2 یک Bug هست و این روند به درستی انجام نمی گیرد و یک هنگامه ی(تاریخ) خیلی دور ساخته می شود. به ویژه در هنگامی که ویرایش نوشته (مطلب) انجام می شود. اگر K2 را به کاربستید به ناگزیر باید این bug را Path کنید. ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد گسترش نوشتار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود تیرداد جان نمیدونم باگ رو چی معنی می کنی اما حق با توئه وقت کنم تاریخ پاپ آپ جوملا رو عوض می کنم. البته دوستان اگر یاری برسانند. و الا ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر