sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 من رفتم کامپوننت RSform رو روی جوملا 1.6 نصب کردم بعد از فعال کردن پلاگین سایت ترکید! ان هم ارورش: Fatal error: Call to a member function registerEvent() on a non-object in /home/......../domains/..............com/public_html/plugins/content/mosforme/mosforme.php on line 11 چه کار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در اسفند 89 ورژن rsformتون واسه جوملا 1.6 هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 نه، فرم ساز برای جوملا 1.6 پیدا نکردم مجبور شد هموننسخه 1.5 که داخل جومینا بود رو نصب کنم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در اسفند 89 با سلام الحاقات 1.5 روی جوملا 1.6 جواب نمی دهند مگر برای 1.6 هم سازگار شده باشند... اگر مدیریت سایت بالا میاد حذفش کنید و اگر نه از هاست بصورت دستی حذف کنید و همینطور اگر تیبلی ازش در دیتابیس باقی بود هم دستی حذف کنید... قبل از هر اقدامی بک آپ فراموش نشه... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sajad dp 1 ارسال شده در اسفند 89 ممنون با همون روشی که گفتین درست شد... :thankyou: اگه ممکنه در همین رابطه کمک کنین: درخواست فرم ساز برای جوملا 1.6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر