hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان من برای بخش اخبارسایتم ازقالب جداگانه ای استفاده میکنم منوهای که ساختم تو قالب پیشفرضم فعاله چطورمیتونم اونوهاروتوقالب اخبارم هم فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستان من برای بخش اخبارسایتم ازقالب جداگانه ای استفاده میکنم منوهای که ساختم تو قالب پیشفرضم فعاله چطورمیتونم اونوهاروتوقالب اخبارم هم فعال کنم؟ درود بر شما یک ماژول فهرست بسازید و در position مناسب کارگزاری کنید. 1 واکنش ها : hamid1200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamid1200 2 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما یک ماژول فهرست بسازید و در position مناسب کارگزاری کنید. ببخشیدچطورمیتونم این کاروبکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 ببخشیدچطورمیتونم این کاروبکنم در بخش مدیریت ماژول ها گزنیه جدید را بزنید و ماژول منو را برگزینید پیشنهاد می کنم اگر با جوملا آشنایی کافی ندارید کتاب آموزش جوملا نوشته مهندس تهرانی را بخوانید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر