shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام به اساتید می خواستم بدونم قسمتی که تو عکس مشخص کردم رو با چه نرم افزاری طراحی کنم که بعدش که به جوملا منتقل می کنم بهم نریزه اخه با ورد که نشد با خود ویرایشگر جوملا خوب درنیامد میخواستم بدونم برنامه خاصی برای این کار هست ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 مشكل تون رو به صورت كامل بيان كنيد كاملا گنگ هست!!! 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 با بیشترنرم افزارهای ویرایش html می توانید این کار را انجام بدهید. از قبیل Dreamweaver و یا Microsoft's Expression Web و KOMPOZER ولی نکته اینجاست که شما باید یا از css به روش inline استفاده کنید یا اینکه از یک ماژول همانند Advanced HTML استفاده کنید. ولی ماژول های گوناگونی هم هستند که Article ها را به این شکل نشان می دهند 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shayan3040 3 ارسال شده در بهمن 92 با بیشترنرم افزارهای ویرایش html می توانید این کار را انجام بدهید. از قبیل Dreamweaver و یا Microsoft's Expression Web و KOMPOZER ولی نکته اینجاست که شما باید یا از css به روش inline استفاده کنید یا اینکه از یک ماژول همانند Advanced HTML استفاده کنید. ولی ماژول های گوناگونی هم هستند که Article ها را به این شکل نشان می دهند ممنون ولی منظور من اژول یا کامپوننت نبود میخواستم به صورتی دستی باشه این نرم افزار هایی که گفتید خوبه و اگه خروجیشو کپی کنم تو قسمت مطالب سایتم درست نشون میدش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما منظورتون از خروجی رو نمیدونم چیه ولی باید کد نهایی رو توی ادیتور قرار بدید. اکثر ادیتور ها مانند دریم ویور می تونید همان لحظه که کد را می نویسید خروجی ان را هم ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 ممنون ولی منظور من اژول یا کامپوننت نبود میخواستم به صورتی دستی باشه این نرم افزار هایی که گفتید خوبه و اگه خروجیشو کپی کنم تو قسمت مطالب سایتم درست نشون میدش؟ بلی، ولیکن بهتراست به جای قسمت articles از ماژول Advanced HTML استفاده کنید. که بتوانید کدهای css رو هم جداگانه داشته باشد. 1 واکنش ها : shayan3040 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر