gilangraphic 93 ارسال شده در بهمن 92 سلام به تمامی دوستان واساتیدمحترم من جوملا 2.5 جومینا رو نصب کردم الان وقتی توسایت می رم / موس رو که روی تب پنجره سایت قرار می دم (در حالت عادی باید اسم سایتم باشه)ولی الان اسم سایتم به اضافه آدرس جومینا و متن جوملای فارسی جومینا،جوملایایران،نسخه 2.5 هست / این اضافه ها رو چجوری بایدحذف کنم . ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 92 سلام به تمامی دوستان واساتیدمحترم من جوملا 2.5 جومینا رو نصب کردم الان وقتی توسایت می رم / موس رو که روی تب پنجره سایت قرار می دم (در حالت عادی باید اسم سایتم باشه)ولی الان اسم سایتم به اضافه آدرس جومینا و متن جوملای فارسی جومینا،جوملایایران،نسخه 2.5 هست / این اضافه ها رو چجوری بایدحذف کنم . ممنون از لطفتون در مدیریت منوها به منوی پیش فرض سایتتون بروید که قائدتا صفحه اصلی یا خانه نام دارد بروید یه سری گزینه در سمت چپ به شما میده قسمت گزینه های نمایش صفحه را باز کنید و عنوان را به هر نامی که دوست دارید تغییر دهید. 1 واکنش ها : gilangraphic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر