omidzamani 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام من میخواهم گزینه(استفاده از آپاچی mod_rewrite)را در مدیریت فعال کنم و وقتی که فعال میکنم ارور 404 را میده بی زحمت راهنماییم کنید.در ضمن فایلhtaccess.txt را به htaccess. تبدیل کردم باز هم ارور 404 را میده کمکم کنید. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در بهمن 92 سلام شما رو لوکال هستید یا انلاین؟ اگر انلاین هستید از مدیر سرورتون بپرسید که ماژول rewrite روی سرور فعال هست یا خیر روی لوکال هم ابتدا بفرمایید با کدوم نرم افزار سرور مجازی کار می کنید تا راهنمایی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidzamani 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام شما رو لوکال هستید یا انلاین؟ اگر انلاین هستید از مدیر سرورتون بپرسید که ماژول rewrite روی سرور فعال هست یا خیر روی لوکال هم ابتدا بفرمایید با کدوم نرم افزار سرور مجازی کار می کنید تا راهنمایی کنیم من روی آنلاین هستم و از سرور سوال کردم گفت نصب و فعاله ولی بازم خطای 404 رو میده باید چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام هاستتون ، ویندوزه یا لینوکس ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidzamani 3 ارسال شده در بهمن 92 با سلام هاستتون ، ویندوزه یا لینوکس ؟ موفق و پیروز باشید یا حق هاستم لینوکسه.درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sfmhoo 0 ارسال شده در شهریور 94 (ویرایش شده) من هم گزینه استفاده از mod_rewrite را روی بله قرار دادم وبه مشکل ارور 404 برخوردم با برگرداندن روی خیر همچنان مشکل ادامه دارد. آیا باید کار خاص دیگری انجام شود؟ اگر روی بله باشد چطور؟ غیر از تغییر نام فایل htaccess.txt به htaccess. نیاز به آدرس دهی مجدد و اصلااح لینک ها می باشد یا خیر؟ لطفا در این زمینه توضیحات کامل را بفرمایید. با تشکر ویرایش شده شهریور 94 توسط sfmhoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 94 با سلام تغییر نام htaccess.txt به htaccess. کافیه کش اتان را هم خالی کنید اگر حل نشد به مدیر سرور گزارش کنید موفق باشید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر