mohammad_175 3 ارسال شده در بهمن 92 سلام به همگی می خواستم یه برنامه ای بهم معرفی کنید که جوملا 2.5 رو بتونم روش کار بندازم ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 دوست عزيز يكم جستجو ميكردين حتما به نتيجه ميرسيدن... از XAMPP استفاده كن موفق باشيد 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در بهمن 92 چه ورژنی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 خوب از آخرين ورژن استفاده كنيد!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 92 البته بهتره آموزشی که در زیر لینک میدم رو ببینید چون بعضی از نسخه های زمپ و ومپ سرور با جوملا سازگار نیست این آموزش تمامی نسخه هاشو سازگار میکنه. لینک 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در بهمن 92 من این روWampserver2.2E نصب کردم اما بازم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما یعنی چی نشد؟ ارو خاصی میده؟ کجای نصب مشکل دارید. آموزشی که درون پست 5 داده شد هم مطالعه کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammad_175 3 ارسال شده در بهمن 92 ببینید sql 5.1.30 میخوام اما مال من 5.6.12 هست حالا من 5.1.30 رو نصب کردم اما نمی تونم وارد php my admin بشم چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام خب همین چیزی که گفتید نشون داد آموزش رو مطالعه نکردید ، چون این مورد بصورت کامل توضیح داده بودم شما فقط کافیه مضمون آموزش رو متوجه بشید باقیش رو دیگه باید بتونید انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر