shahin110 9 ارسال شده در بهمن 92 راهی وجود نداره که تو همون ادیتور کدها رو قرارداد من الان برای اینکار باید برم ویرایشگرمو کد نگار کنم تا کد بزارم دوباره بیام ویرایشگرمو عوض کنم دوباره برم دوباره بیام..... راهی نیست مثل بچه آدم کد ها رو قرار داد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 توي تنظيمات ويرايشگر در بخش پلاگين ها يك مورد داره كه تگ هاي غيرمجاز را مشخص كرده كه بايد اسكريپت رو از اونجا حذف كني! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahin110 9 ارسال شده در بهمن 92 اگه منظورتون قیلطر کلماته این کار رو کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 اگر همه موارد رو حذف كنيد و فيلد رو خالي بگذاريد بعد از ذخيره دوباره بر مي گردن! اگر بازهم نشد ديگه نظري ندارم!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام میتونید از پلاگین Sourcerer استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دوست عزيز ميتونيد از آموزش زير استفاده كنيد بسيار هم كاربرديست آموزش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahin110 9 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دوست عزيز ميتونيد از آموزش زير استفاده كنيد بسيار هم كاربرديست آموزش خیلی ممنون حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر