farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 92 با سلام دوستان من مي بايست كه اين سايت رو دوباره طراحي كنم اما از اين صفحه كه لينك دادم اصلا خوشم نمياد. براي اينكه بتونم اين اطلاعات رو جور ديگري نمايش بدم كه جذابتر بشه پيشنهادي داريد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام پیشنهاد میکنم ریزه مواردی که قراره انجام بشه رو از مشتریت بگیر و به این سایت هم نگاه نکن ! کلا ! الگه هم خواستی الگو بکیری به سایت های همکار یا مشابهش سر بزن یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در بهمن 92 با سلام پیشنهاد میکنم ریزه مواردی که قراره انجام بشه رو از مشتریت بگیر و به این سایت هم نگاه نکن ! کلا ! الگه هم خواستی الگو ب**عبارت غیر مجاز** به سایت های همکار یا مشابهش سر بزن یا حق با سلام جناب شمسي عزيز منظور من نام توليد کنندگان هستش که بصورت حروف الفبا A, B, C و ... هست و طرز نمايش اونهاست که طرز نمايش فعلي رو دوست ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر