chabok 49 ارسال شده در بهمن 92 سلام چطور میتونم از طریق فایل .htaccess نمایش error را فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) سلام چطور میتونم از طریق فایل .htaccess نمایش error را فعال کنم؟ برای فعال سازی به این صورت php_value error_reporting 7 php_flag display_errors On اما معمولا در فایل php.ini این کار انجام میشه display_error = On ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در بهمن 92 من دوتاشو تست کردم باز ارور نشون داده نشد/ قبلا سایتم رو سرور لینوکس بود که کامپوننت فایروال روش نصب بود واسه نسخه پی اچ پی 5.3 به بالا حالا انتقال دادم به سرور ایران قاعدتا سرورهای ایران روی پی اچ پی 5.2 هستند و آر اس فایروال باش ناسازگاره بنظر شما بخاطر این قضیه نیست صفحه سفید میاد برام ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما به مدیریت سرور تان بگید براتون فعالش می کنند. فایل log هم می تونید برسی کنید چه خطاهایی می دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر