alirezam50 25 ارسال شده در بهمن 92 سلام بسته نصبی قالبی رو دانلود و نصب کردم .یه کاربر به عنوان تست ساختم و مشکلی نبود .اما موقع ورود ارور میدهSecure Connection FailedAn error occurred during a connection to negahruz.ir. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length. (Error code: ssl_error_rx_record_too_long) The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified. Please contact the website owners to inform them of this problem. Alternatively, use the command found in the help menu to report this broken site.مشکلش چیه ؟قابل ذکره یه بار در سطح دسترسی کاربران دست بردم و ارور داد و کلا دیتا پیس و فایل منیجر رو پاک کردم و دوباره آپلود کردم و نصب کردم رو دیتاپیس جدید و اولین کاری که کردم یه تست کردم دیدم همون جوریه و به این نتیجه رسیدم از قالب هست .راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 92 با سلام میتونید وارد مدیریت بشید ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام آیا استفاده از SSL را فعال کرده اید ؟ موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در بهمن 92 درود منم همین مشکل رو داشتم رفتم تو cpanel تو file manager فایل configuration رو تغییر دادم بخش مربوط به ssl بود که اگه اشتباه نکنم مقدارش 1 بود به 0 تغییر دادم که مشکلم حل شد. 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر