kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 92 با عرض سلام خدمت دوستان .برای فروش آنلاین فایل بهتر است با کدام کامپوننت VirtueMart یا rsmembership استفاده کنیم ؟با هر کدام میشود جداگانه فروش فایل داشت ؟لینک ها به چه صورتی در کامپوننت ها هست ؟یک توضیحی میدهید با هر کدام به خصوص با VirtueMart میشود فروش فایل داشت ؟ از اخرین نسخه 2.0.26 استفاده میکنیم آیا میشود با این نسخه فروش داشت ؟ لینک ها به چه صورتی است ؟ ارسال به ایمیل ؟ لینک رندم ؟ یا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 با اين كامپوننت ها هم ميشه اينكار رو انجام بدين اما مي تونيد از كامپوننت "فروش فايل" كه توسط آقاي انگوتي منتشر شده استفاده كنيد. (جستجو كنيد در تالار پيدا مي كنيد) اما در مورد اين 2 كامپوننت فكر كنم با rsmembership راحت تر بشه اين كار رو انجام بدين و بعد از خريد مشتري مي تونه فايل رو در پنل خود مشاهده و دريافت كنه... موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 92 تشکر دوست عزیز اون کامپوونت چون کد شده است ترجیح میدم استفاده نکنم . با VirtueMart نسخه 2.0.26 می توان چنین کاری را انجام داد ؟ لینک به چه صورتی است ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام اول ببینید میشه اصلا فایل فروخت بعد لینکش رو بررسی کنید، مستندات vm رو ببینید از خود سایت سازنده البته این افزونه اساسا یه سیستم فروشگاهی است و از سیستم های فروشگاهی تا جایی که من میدونم برای فروش فایل جوم شاپینگ به دردتون بخوره، یکبار دیده بودم که با جوم شاپینگ فایل میفروختن و دقیقا خاطرم نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 92 تشکر دوست عزیز اما تا جائی که یاد داشتم VirtueMart خیلی قوی تر از جوم شاپینگ بود اگر دوستان یک راهنمائی بکنند که چه طور میشود با VirtueMart فروش فایل داشت خیلی ممنون میشیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 92 با تشکر از همه دوستان .فقط بنده هنوز کاملا متوجه نشدم . اخرش با VirtueMart میشه فروش فایل داشت ؟باید چه طوری این کار را انجام بدهیم ؟لینک دانلود به چه صورتی است برای مشتریان ؟اینکه خیلی اسرار بر VirtueMart داریم ما یک بسته فروشگاهی داریم که از VirtueMart استفاده میکند اگر از افزونه دیگری استفاده کنیم استایل صفحه اصلی و چارچوب سایت بهم میریزد .ممنون میشم دوستان یک راهنمائی کلی بفرمایند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 دوست عزيز امكانش هست اما بايد پلاگين جدا نصب كني و پلاگين هاي مربوط هم همگي تجاري هستند! http://www.openglobal.co.uk/shop/joomla/virtuemart/virtuemart-downloadable-products-detail.html 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 92 با پلاگین plgvm_spiral_freedownload میشود ؟ بهترین راه بر روی جوملا چی هست دوستان ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما نیازی به پلاگین نیست در قسمت پيكر بندي > قسمت دانلود بايد اين سرويس رو فعال كنيد و تنظيماتش رو انجام بديد اما من از vm را پیشنهاد نمی کنم PeyPerDownload را پیشنهاد میدهم از سایت زیر دانلود کنید(نسخه رایگان) این افزونه اتصال به انواع افزونه های احتمالی که شاید نیاز داشته باشید را برای شما فراهم می آورد http://www.ratmilwebsolutions.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما نیازی به پلاگین نیست در قسمت پيكر بندي > قسمت دانلود بايد اين سرويس رو فعال كنيد و تنظيماتش رو انجام بديد اما من از vm را پیشنهاد نمی کنم PeyPerDownload را پیشنهاد میدهم از سایت زیر دانلود کنید(نسخه رایگان) این افزونه اتصال به انواع افزونه های احتمالی که شاید نیاز داشته باشید را برای شما فراهم می آورد http://www.ratmilwebsolutions.com/ جناب ميري من تا به حال در هيچ يك از نسخه هاي اين افزونه گزينه دانلود نديدم! ميشه بگين توي كدوم نسخه هست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.lvlrf 32 ارسال شده در بهمن 92 جناب ميري من تا به حال در هيچ يك از نسخه هاي اين افزونه گزينه دانلود نديدم! ميشه بگين توي كدوم نسخه هست؟؟؟ این صفحه رو چک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در بهمن 92 این صفحه رو چک کنید دوست خوبم من منظورم ويرچومارت بود كه خودش پيشفرض اين گزينه رو داشته باشه! البته نظر شما هم محترمه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما پست دوم این صفحه رو ببینید http://stackoverflow.com/questions/11383155/how-to-sell-digital-products-in-virtuemart-v2-0-8 ضمن اینکه ویرچومارت زیاد مناسب نیست. بیشتر برای فروش کالا و فروشگاهی مناسبه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 92 دوستان سایت http://afzoneha.ir/ از چه افزونه ای استفاده میکنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام از hikashop استفاده شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 92 سلام فارسی شده این کامپوننت وجود دارد ؟ درگاه بانکی دارد ؟ امکانات کامپوننت چی هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 92 نه منظورم قسمت فروش آنلاین فایلش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام سیستم بسیار کامل هست، بله سایت توسعه دهنده ترجمه رو هم داره نسخه متصل به درگاه های بانکی رو فکر کنم 1.5 میلیون میفروشن البته فکر کنم من درگاه هاش رو نوشتم و خود سیستم هم که نسخه رایگان داره و قابل استفاده است 1 واکنش ها : mr.lvlrf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 92 نه دوست عزیز سیستم فروش فایل سایت فوق از hikashop استفاده نمیکند . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 92 نه منظورم قسمت فروش فایلش هست .فکر کنم قسمت بازاریابی اش از hika shop استفاده میکنه .درگاه پرداخت hika shop سراغ دارید ؟کامپوننت k2store چه طور هست ؟ دوستان پیشنهاد میکنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام درگاه پرداخت که هست و تجاریه، بستگی داره برای کدام بانک بخوایین k2store هم هماهنگ با k2 کار میکنه و بد نیست، اونم الحاقاتش تجاری هست، مثل درگاهش ولی همشون موجود هست فکر کنم نه دوست عزیز سیستم فروش فایل سایت فوق از hikashop استفاده نمیکند. لینک بذارید ببینیم کدوم قسمت رو میفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در بهمن 92 سلام درگاه پرداخت که هست و تجاریه، بستگی داره برای کدام بانک بخوایین k2store هم هماهنگ با k2 کار میکنه و بد نیست، اونم الحاقاتش تجاری هست، مثل درگاهش ولی همشون موجود هست فکر کنم لینک بذارید ببینیم کدوم قسمت رو میفرمایید با عرض سلام به طور مثال این محصول : http://afzoneha.ir/%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D9%86%D9%86%D8%AA-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/item/242-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%DA%AF%D9%87%DB%8C-dj-classifieds استفاده از جومشاپینگ برای فروش آنلاین فایل چه طور هست ؟ یعنی واقعا یک افزونه خوب برای این کار وجود ندارد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در بهمن 92 سلام هست دوست عزیز سیستم بسیار مناسبی هم برای اینکار نوشته شده! سیستم فروش خود جومینا شما رایگان میخوایید و باید از افزونه های فروشگاهی موجود برای اینکار استفاده کنید و اینا مختص اینکار نیستند ولی میتونید یه جوری کارتون رو راه بندازید باهاشون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر