iran2008 0 ارسال شده در بهمن 92 سلام و خسته نباشیدبنده یک جدول دارم که با سی اس اس و جاوا کار شده. یعنی دو تا فایل همراهش هست. css , jsحال میخوام بدونم چطوری باید میتونم این جدول رو توی یک پست مطلب بذارم که سی اس اس و جاوای همراهش هم دقیقا خودش باشه. بعبارتی چطوری میشه css , js خودم رو توی جوملا بذارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در بهمن 92 سلام و خسته نباشید بنده یک جدول دارم که با سی اس اس و جاوا کار شده. یعنی دو تا فایل همراهش هست. css , js حال میخوام بدونم چطوری باید میتونم این جدول رو توی یک پست مطلب بذارم که سی اس اس و جاوای همراهش هم دقیقا خودش باشه. بعبارتی چطوری میشه css , js خودم رو توی جوملا بذارم؟ در ابزار ادیتور شما مطمئنا کلیدی به نام html موجوده وقتی روی اون کلیک کنید ضفحه ای برای شما باز میشه که میتونید کد مورد نظر خودتون رو وارد کرده و یا این که اگر از قبل موجود بوده آن را کپی نمایید. 1 واکنش ها : minoor نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در بهمن 92 اینو که میدونم. ولی اون فایل های سی اس اس و جاوا رو چیکار کنم؟ چطوری توی مطالب آپلودش کنم که مرتبط با جدول در بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) اینو که میدونم. ولی اون فایل های سی اس اس و جاوا رو چیکار کنم؟ چطوری توی مطالب آپلودش کنم که مرتبط با جدول در بیاد درود بر شما. چندین راه وجو داره . -1قرار دادن فایل ها درقالب . 2- استفاده از افزونه ها مثلا : Jumi EasyScript 3- برای js فکر کنم می تونید از JCE ادیتور هم استفاده کنید. این مطلب رو دنبال کنید. How to use javascript in articles? امیدوارم بدردتون بخوره ویرایش شده بهمن 92 توسط تیرداد 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farshadmahfa 1 ارسال شده در بهمن 92 درود بر شما. چندین راه وجو داره . -1قرار دادن فایل ها درقالب . 2- استفاده از افزونه ها مثلا : Jumi EasyScript 3- برای js فکر کنم می تونید از JCE ادیتور هم استفاده کنید. این مطلب رو دنبال کنید. How to use javascript in articles? امیدوارم بدردتون بخوره با سلام ميشه درباره استفاده از اين افزونه ها راهنمايي كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در بهمن 92 با سلام ميشه درباره استفاده از اين افزونه ها راهنمايي كنيد افزونه EasyScript یک پلاگین هستش که میتونه فایل های جاوا اسکریپت و سی اس اس شما رو داخل head جاسازی کنه این پلاگین رو نصب کنید و فعالش کنید بعد داخل تنظیماتش کدهاتونو قرار بدین 1 واکنش ها : m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر