cvx2006 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلاممن خبر خوان FeedGator رو سایتم نصب بود اما به اشتباه پاکش کردم و بعد متوجه شدم که همه عکسهای مطالبم هم پاک شده بعد دوباره کامپوننت رو نصب کردم چون بک آپ داشتم عکسها رو برگردوندم ام حالا مشکلم اینه که هر مطلبی میفرستم بالای من چند تا اخطار میده که عکسها پیدا نشده اینم نمونه ای از سایتم آدرس مطلبممنون میشم راهنمایی کنین www.vioola.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در بهمن 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید از منوی تعمیرات اون سه مورد رو انجام بدید بعد سایت رو با CTRL+F5 رفرش کنید ، ببینید مشکل برطرف میشه یا نه کش مرورگرتون رو هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cvx2006 0 ارسال شده در بهمن 92 با سلام به انجمن تخصصی جوملا ( جومینــــــا ) خوش آمدید از منوی تعمیرات اون سه مورد رو انجام بدید بعد سایت رو با CTRL+F5 رفرش کنید ، ببینید مشکل برطرف میشه یا نه کش مرورگرتون رو هم پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق حل نشد بازم همون مشکلو دارم هر مطلبی که میفرستم ای پیام رو میده که عکسها پیدا نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر