sajadhashemlou 4 ارسال شده در اسفند 89 سلام از دوستان خواهش می کنم اگه کامپوننتی یا ماژولی برای آزانس مسافرتی به زبان فارسی دارن یا اطلاعی دارن معرفی کنند و اگر هم انگلیسی باشه هم میشه خیلی ممنون از دوستان:s:s:s:s:s:s:s:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اسفند 89 با سلام بهترین افزونه این است http://www.joomina.ir/index.php?option=com_content&view=article&id=143&Itemid= ولی مخصوص اعضا است. در جومینا مارکت بگردید ببینید برای فروش هست؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در اسفند 89 من این سیستم رو نصب کردم البته برای کار برگزاری اردو های دانش آموزی لازم دارم یه جورهایی اگه بشه باش می خوام تور های طبیعت گشت رو هم معرفی و برگزار کنم به نظرم کامپوننت خیلی کامل و درست حسابی باشه اگه خواستی می تونم یوزر و پس سایت رو بدم شما هم یه تستی بزنی فعلا که جای کار داره تا بشه باش روان کار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در اسفند 89 آقا من یه جستجویی زدم انگار هیچ سایت فارسی از این کامپونت عالی استفاده نمیکنه یکمی بد قلق هست و باید توی ترجمه ها نسبت به نیاز شخصی سازی بشه ولی من قصد دارم اون رو به کار بیرم یه سیستم کامله فقط میمونه قسمت پرداخت وجه که باید بومی سازی بشه باید اول ببنم به دردم میخوره اون جور که لازم دارم بعد حتما این قابلیت رو هم بهش اضافه خواهم کرد آقا من یه جستجویی زدم انگار هیچ سایت فارسی از این کامپونت عالی استفاده نمیکنه (البته چند تایی در مرحله تست هستند مثل tourjo.com) یکمی بد قلق هست و باید توی ترجمه ها نسبت به نیاز شخصی سازی بشه ولی من قصد دارم اون رو به کار بیرم یه سیستم کامله فقط میمونه قسمت پرداخت وجه که باید بومی سازی بشه باید اول ببنم به دردم میخوره اون جور که لازم دارم بعد حتما این قابلیت رو هم بهش اضافه خواهم کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در اسفند 89 سلام اگر من هم تقریباً نیاز به چنین افزونه ای دارم، اگر ممکنه اسم کامپوننت رو بگید یا آدرس صفحه در JED رو لطف کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در اسفند 89 من به این نتیجه رسیدم که این کامپونت همچین به درد یه آژانس برای فروش تور نمی خوره البته دلائل خاص خودم رو دارم یکی اینه در ایران تحت مجوز های خاصی مثل بند الف پنل مخصوص فروش و رزرو بلیط ای هوایی به یه دفتر داده میشه یا بند ب که مخصوص اجرای تور و رزرو هتل هاست و غیره پس عملا نمی تونیم از این سیستم برای در لیست قرار دادن هتل برای رزرو چه برای مشتری چه برای آژانس های زیر مجموعه استفاده کنیم در مورد معرفی یک پکیج یا یک تور تنظیم شده هم ضعیفه چون بیشتر حکم یک کاتالوک رو داره و فقط میتونی جزئیات رو به مشتری نشون بدی اگه قرار باشه رزرو کنه برنامه را یا اینکه بخواد از طریق کارتهای عضو شتاب پرداخت کنه باید این کامپونت گسترش پیدا کنه که کار سنگینیه و از اونجایی که مورد استفادش فعلا کمه داستهانها داره تو فکرم بود از پلاگین پی سی دکتر برای قسمت پرداخت استفاده کنم و از یه فرم ساز برای قسمت رزرو که دیدم زیاد هم معقول نیست خوب این کار رو با بخش و مجموعه ساختن توی خود جوملا هم میتونیم بهش برسیم خلاصه من هم دنبال یه کامپونت خوب برای معرفی پکیج تور گردشگری هستم که مشتری بتونه توش رزرو و ثبت نام و ترجیحا پرداخت کنه بشه توش تعداد نفرات مشخص کرد که ثبت نام به حد نصاب که رسید بسته بشه هر کامپوننت تجاری هم که مدیران محترم معرفی کنند حاضر به خرید هستم و خودم ترجمش میکنم و ترجمش رو عمومی منتشر می کنم . :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر