topmihan 141 ارسال شده در دی 92 سلام دوستان بالای سایتم یه کد انگلیسی اومده چطور پاکش کنم //؟؟؟ http://magz.topware.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 توي مسيري كه كد براي از بين رفتن اسكرول افقي رو زدي اين كد رو هم بهش اضافه كن: display:none; يا visibility:hidden; موفق باشيد 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 گذاشتم ولی درست نشد که نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nbastreet 147 ارسال شده در دی 92 display:none !important; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 نشد برادر مشکل هنوز پابرجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 نشد برادر مشکل هنوز پابرجاست 1 - دوست عزیز شما اول قالب رو بذار روی حالت develop mode که از cache خارج بشه .و ما بتونیم ببینیم که چه کار کردی. 2 - توی همون فایل custom که گفتم . اگه ساختی این کد رو که آقای امانی گفته رو وارد کن . section#t3-mainbody.container div.row div[style] { display: none !important; } 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 1 - دوست عزیز شما اول قالب رو بذار روی حالت develop mode که از cache خارج بشه .و ما بتونیم ببینیم که چه کار کردی. 2 - توی همون فایل custom که گفتم . اگه ساختی این کد رو که آقای امانی گفته رو وارد کن . section#t3-mainbody.container div.row div[style] { display: none !important; } چطور بذارم رو این حالت؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 چطور بذارم رو این حالت؟؟؟ در قسمت تنظیمات مربوط به این قالب پیدا می کنید. فایل custom.css رو ساختین ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در دی 92 در قسمت تنظیمات مربوط به این قالب پیدا می کنید. فایل custom.css رو ساختین ؟ بله دوست من ساختمش کد رو که نوشتین گذاشتم حل شد مشکل میدونید من سی اس اس بلد نیستم جناب امانی هم کد رو کامل نمی نوشتن واسه همین فکر کنم کار نمیکردش ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 بله دوست من ساختمش کد رو که نوشتین گذاشتم حل شد مشکل میدونید من سی اس اس بلد نیستم جناب امانی هم کد رو کامل نمی نوشتن واسه همین فکر کنم کار نمیکردش ممنونم خوب یاد بگیرید http://www.w3schools.com/ 1 واکنش ها : topmihan نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر