رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در خرداد 89 اینطور که دیدم در این باره تاپیکی درج نشده. عنوان سئوال شاید خیلی ساده و عادی به نظر برسد. من تنظیمات SEO و مورد مربوط به Url Writing و همینطور آپاچی را بصورتی تنظیم کردم که در سایت آدرس اینگونه دارم: domain.ir/feed و یا بصورت domain.ir/contact . اینها مربوطه به پلاگین ها و آیتم های پیشفرض سایت هستند. اما مثلا برای domain.ir/reza به مشکل برخوردم. عرض کردم ظاهرا می توانند جزو محتوای استاتیک و بدون گتگوری باشند اما من نمی دانم چگونه باید بسازم. راهی را که خودم موفق شدم انجام بدم، اولا حذف mainmenu و ایجاد صفحات بدون دسته بندی با اتصال به منوی اصلی هست که به راحتی آین آدرس domain.ir/reza ساخته می شود. و من در سایت فقط از تاپ منو بعنوان کلیدهای ناوبری استفاده می کنم. اما صفحه ساخته شده به منوی اصلی وابستگی دارد و اگر از آیتم های منو حذف بشود کلا قابل نمایش نخواهد بود. آیا پلاگین اختصاصی برای ایجاد صفحات نامحدود هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در خرداد 89 سلام توسط كامپوننت joomsef شما مي توانيد هر آدرسي كه دوست داريد براي صفحات خود انتخاب كنيد شما حتي مي توانيد براي هر مطلب url دلخواه خود را انتخاب كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر