farokh110 5 ارسال شده در دی 92 سلام متاسفانه دو روز است بدون هیچ گونه در تغییری در سایت، مصرف سی پی یو افزایش یافته و به 100 درصد رسیده جالب اینجاست که هیچگونه تغییری در سایت ندادم و هیچ کامپوننت و پلاگین خاصی نصب نکردم. از دوستان محترم میخوام که راهی برای علت یابی بهم پیشنهاد کنند جوملا 2.5 و سی پنل استفاده می کنم باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در دی 92 سلام متاسفانه دو روز است بدون هیچ گونه در تغییری در سایت، مصرف سی پی یو افزایش یافته و به 100 درصد رسیده جالب اینجاست که هیچگونه تغییری در سایت ندادم و هیچ کامپوننت و پلاگین خاصی نصب نکردم. از دوستان محترم میخوام که راهی برای علت یابی بهم پیشنهاد کنند جوملا 2.5 و سی پنل استفاده می کنم باتشکر موارد متعددی می تواند علت این موضوع باشد. ولی من فکر می کنم در یکی از ماژل ها یک پروسس جاوا اسکریپت باعث این موضع شده. آدرس سایت رو بگذارید تا بررسی کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamiii 0 ارسال شده در تیر 96 با سلام و احترام من هم دو هفته است كه با يك چنين مشكلي رو برو هستم. من هم تغييري بر روي سايت اعمال نكرده ام . لطفا راهنمايي فرماييد. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 1 ساعت قبل, hamiii گفت: با سلام و احترام من هم دو هفته است كه با يك چنين مشكلي رو برو هستم. من هم تغييري بر روي سايت اعمال نكرده ام . لطفا راهنمايي فرماييد. با سپاس سلام دوست عزیز تاپیک قدیمی هست ایکاش تاپیک جدیدی ایجاد می کردید. ولی به هر حال افزایش ناگهانی مصرف سی پی یو می تونه دلایل زیادی داشته باشه. بهترین کار نگاه به فایلهای لاگ هاست و سرور هست تا مشخص بشه بیشترین پردازش در چه قسمتی از سایت و بر روی چه فایلی از سایت داره انجام میشه. برای اینکار می تونید از مدیر سرور هم کمک بخواهید تا اونها بررسی کنند که بیشترین پردازش در چه قسمتی از سایت و بر روی چه فایلی از سایت شما داره انجام میشه. بعد از شناسایی عامل اصلی حل کردن مشکل کاری ندارد. 1 واکنش ها : leksoz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در مرداد 97 بیشترین احتمال ممکن وجود اسپامر ها هستند... حتما بخش کپچای سایت رو فعال کنید در صورت امکان سیستم ایمیل هاست رو لیمیت کنید سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر