jafar007 40 ارسال شده در دی 92 سلام دوستانوقتی با ماژولsp_quickcontactایمیل فارسی ارسال میکنم ایمیلی که میاد حروف فارسی مشخص نیست به صورت علامت سوال هستولی با انگلیسی مشکلی ندارهالبته فکر میکنم وقتی روی لوکال خودم بود درست ارسال میکردمشکل میتونه از کجا باشهجالبیش اینه که وقتی به یاهو میفرستم همش علامت سوال میشه ولی وقتی به جیمیل میفرستم موضوع علامت سواله ولی متنش درستهمی تونه مشکل از هاست باشه؟-----------------------------------------------------------------------------------------------تو جیمیل هم حرف ی علامت سوال نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلامبا ایمیل سایتتون (اکانت ایمیلی که تو هاست ایجاد کردید) از طریق هاست یک ایمیل تستی که فارسی نوشتید به یاهومیل و یا جیمیلتون ارسال کنید ببینید بازم همینطوری میشه یا نهاگر بازم علامت سوال شد ، مشکل از هاسته . اگر نشد احتمال زیاد مربوط به انکودینگ فایلها و جداول افزونه میشه که میبایست روی utf-8 قرار بدیدموفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : jafar007 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jafar007 40 ارسال شده در بهمن 92 با سلام با ایمیل سایتتون (اکانت ایمیلی که تو هاست ایجاد کردید) از طریق هاست یک ایمیل تستی که فارسی نوشتید به یاهومیل و یا جیمیلتون ارسال کنید ببینید بازم همینطوری میشه یا نه اگر بازم علامت سوال شد ، مشکل از هاسته . اگر نشد احتمال زیاد مربوط به انکودینگ فایلها و جداول افزونه میشه که میبایست روی utf-8 قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق مرسی دوست عزیز از راهنماییتون با انتقال به یه هاست دیگه مشکلم حل شد. 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر