mehrana65 0 ارسال شده در دی 92 با سلاممن یه قالب با templatetoaster طراحی کردم و میخوام توی سایتم ازش استفاده کنم اما قسمت هایی که توی عکس نشون دادم نمایش داده نمیشه (وقتی پیش نمایش رو میزنم توی اونجا هست اما وقتی قالب رو میکنم قالب اصلی نمیاد)میشه راهنمایی کنید چطور باید نمایششون بدم؟و اینکه چطور مطالب(علی و محمدو مجتبی و ...) زیر هم قرار بگیرند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 اما قسمت هایی که توی عکس نشون دادم نمایش داده نمیشه (وقتی پیش نمایش رو میزنم توی اونجا هست اما وقتی قالب رو میکنم قالب اصلی نمیاد) با سلام بررسی کنید که ماژول در موقعیت موردنظر منتشر شده باشد و سایر تنظیمات نیز درست باشند و اینکه چطور مطالب(علی و محمدو مجتبی و ...) زیر هم قرار بگیرند؟ تو تنظیمات منوتون تعداد ستونها را روی 1 قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mehrana65 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrana65 0 ارسال شده در دی 92 با سلام بررسی کنید که ماژول در موقعیت موردنظر منتشر شده باشد و سایر تنظیمات نیز درست باشند تو تنظیمات منوتون تعداد ستونها را روی 1 قرار بدید موفق و پیروز باشید یا حق تنظیمات منوی جوملای من تعداد ستون 3 نداره توی محتوا ستون ها رو 3 کردم که جواب نمیده ------------------------------------------------------------------------------------------------ با سلام مشکل ماژول ها حل شد رفتم از بیش نمایش قالب محل ماژول ها رو در آوردم (اسم جاهای مورد نظر رو بیدا کردم) و ماژول هام رو اونجا قرار دادم اما همچنان مشکل زیر هم نبودن بست ها رو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما در منوی اصلی شما ستون ها را روی 1 قرار بدید نه 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر