شاه کرمی 4 ارسال شده در دی 92 سلام خسته نباشید دوستان چرا وقتی من میخوام تو تنظیمات اسم سایتو تغیر بدم و ذخیر بزنم با این ارور مواجه میشوم خطا - ناتوان در ذخیره اطلاعات: سیستم نمی تواند فایل پیکربندی را ویرایش نماید بعد یه مطلب منتشر کردم ولی در سایت انتشار پیدا نکرده چرا ؟ لطفا راهنمای کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 92 سلام به مدیریت فایل در کنترل پنل هاست تون برید سطح دسترسی ها رو چک کنید فایها روی 644 پوشه ها 755 باشه 1 واکنش ها : شاه کرمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاه کرمی 4 ارسال شده در دی 92 سلام به مدیریت فایل در کنترل پنل هاست تون برید سطح دسترسی ها رو چک کنید فایها روی 644 پوشه ها 755 باشه بله اما هنوز مطلب در سایت منتشر نمیشود ؟ چکار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام کش مرورگر و جوملاتون رو پاکسازی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر