seminoo 5 ارسال شده در دی 92 با سلام من مدتیه مشکلی دارم که میخوام ریشه ای حلش کنم بالای فرم تماس جوملا در هر حالتی کلمه تماس نوشته شده که میخوام حذفش کنم کسی میدونه از کجا باید این کد رو پاک کنم یا نابودش کنم الان کاری که میکنم اینه که میرم و رنگ فونتش رو از توی فایل css به رنگ زمینه تغییر میدم که دیده نشه که کار تمیز و صحیحی نیست و میخوام ریشه ای واسه همیشه این مشکل رو حل کنم تا بالای فرم تماسم دیگه کلمه تماس نباشه ممنون میشم اگر راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در دی 92 با سلام اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم ، کافیست در خط 45 مسیر components/com_contact/views/contact/tmpl/default.php که کد زیر قرار دارد <?php echo JHtml::_($this->params->get('presentation_style').'.panel', JText::_('COM_CONTACT_DETAILS'), 'basic-details'); } ?> بصورت زیر ویرایش کنید <?php /*echo JHtml::_($this->params->get('presentation_style').'.panel', JText::_('COM_CONTACT_DETAILS'), 'basic-details');*/ } ?> موفق و پیروز باشیدیا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 92 خیر این تغییر کد کمکی نکرد آدرس صفحه رو میفرستم ببینید پیداش میکنید http://www.mashadforging.com/index.php/fa/contact-us وقتی صفحه باز شد control+A رو بزنید تا همه مطالب صفحه های لایت شود چون در حال حاضر رنگ فونتش رو به سفید تغییر دادم تا پیدا نباشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما آن نام مجموعه و تماس شما است. بصورت legend یک فرم است(اگر اشتباه نکنم) درون همان مسیر و فایلی که اقای صفرعلی نشان دادند می تونید پاکش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
seminoo 5 ارسال شده در دی 92 درود بر شما آن نام مجموعه و تماس شما است. بصورت legend یک فرم است(اگر اشتباه نکنم) درون همان مسیر و فایلی که اقای صفرعلی نشان دادند می تونید پاکش کنید کلا نام مجموعه و تماس رو من یه چیز خاص دادم تا مطمئن شم این چیزی که نمایش داده میشه ربطی به نام گذاری من دارد یا ندارد من جایی چنین نامی رو تعریف یا نام گذاری نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 92 درود بر شما پس از فایل ترجمه اقدام به حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر